Cumhuriyet Meydanı'nda 30 Araçlık Destek!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'ne İş insanları ve Kayseri Valiliğinin katkılarıyla 30 tane aracın teslim töreni yapıldı. Çeşitli stantların kurulduğu törene iş dünyasından ve yerel yönetimden birçok önemli isim katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda 30 Araçlık Destek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda güvenliğin güçlendirilmesi ve kamu hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü'ne 30 adet aracın teslim töreni gerçekleştirildi. Törene, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Garnizon Komutanı Haldun Taşan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alparslan Baki Ertekin ve Kayserispor Başkanı Ali Çamlı gibi önemli isimler katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda 30 Araçlık Destek!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilen araçların Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alparslan Baki Ertekin, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Özbek’in katkılarıyla alındığı öğrenildi. 

Cumhuriyet Meydanı'nda 30 Araçlık Destek!

’70 tane araca tamamlayacağız’

İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, törende önemli açıklamalarda bulundu ve katkı sağlayan isimlere teşekkür etti. Aydın, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; ‘Sayın Valim öncelikle şunu belirtmek isterim. Ben buraya göreve geldiğimde araçlarımızın yaş ortalaması binek araçları ve ekip araçlarının 16, tüm araçlarımızın ise 14'tü. Bizim bir an önce sizleri de bilgilendirdiğimizde aldığımız talimat gereği ilk elimizden çıkarabileceğimiz ve burada olan araçları bugün ilk kez 30 tanesini aldık. İnşallah önümüzdeki dönemde de 70 tane aracımızı tamamlayacağız. Öncelikle verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.’

Teslim töreni sırasında, araçların alınmasında önemli rol oynayan isimlere de vurgu yapan Aydın; ‘Ayrıca araçların alınmasında Erciyes Anadolu Holding CEO’su onluk Sayın Alparslan Baki Ertekin, Kayseri ilinin emniyeti ve huzurunu geliştirme derneği başkanı Şahin Özbek, Kumsmall AVM yönetim kurulu Ercan Sarıkaya Bey'e ve Kayserispor Kulübü Başkanımız Sayın Ali Çamlı'ya ayrıca teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere bu hafta aynı zamanda trafik haftası, stantları burada, törenden sonra orada bize katılımınızla destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Vatanımızın uğruna şehit olan tüm teşkilat mensuplarımı rahmetle gazi ve emekli minnetle anıyorum. Meslektaşlarımıza ve fedakâr ailelerine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum’ diye konuştu.

‘Atanur Müdür çalıştığı yerlerde alanları boş bırakmıyor’

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de şehrin güvenliği ve huzuru için kararlılıkla çalıştıklarını belirtti. Çiçek, yakın zamanda Kayseri’de güvenlik önlemlerinin daha fazla artacağının sinyalini vererek şöyle dedi; ‘Yakında Bütün Kayseri'nin sokaklarında çok daha fazla emniyet personeli, arkamda güven veren ışığını, rengini gördüğümüzde içimizde gerçekten ayrı bir güven oluşturan turist araçların göreceğiz. Bunun için araca ihtiyacımız olduğunu, Atanur müdürün çalıştığı yerlerde de alanları boş bırakmadığını biliyoruz. Araç ihtiyacından bahsedildi. Birlikte Öncelikle Erciyes Holding Yönetim Kurulu Başkanı CEO'su Alparslan Baki Ertekin ve sonsuz teşekkür ediyorum. Kendisini huzurlarınızda alkışlıyorum Temizlik ve bu arabaların büyük bir yekününü söylediğimizde Kayserililerin huzuru ve güvenliği için Erciyes Holding üzerine düşeni yapacaktır.  Yine mobilyacılar odası başkanı Yönetim Kurulu Başkanımız ben de elimi taşın altına koyuyorum dedi. Yine Kayserispor Başkanımız hem Kayserispor'u iyi yerlerde tutmaya çalışırken güvenlikle ilgili de ben de emniyetimizin yanındayım. Ben de varım dedi destek oldu. Yine emniyetimizin emniyet müdürü söylemedi ama kendi oluşturduğu bütçesiyle de büyük oranda destek oldu.’