DİRİLİŞ GÜNÜ OLSUN !

Herkesin gözü ve kulağı bugün Kadir Has'ta olacak. Bir tarafta yönetimi, hocası, oyuncu kadrosu değişen ve kümede kalma savaşı veren Kayserispor, diğer tarafta şampiyonluk yolunda kayba tahammülü olmayan Fenerbahçe.

DİRİLİŞ GÜNÜ OLSUN !

SAAT 19.00’DA BAŞLAYACAK...

Spor Toto Süper Lig’de haftanın en önemli karşılaşması bugün Kadir Has Stadı’nda oynanacak. Krizi kısa sürede çözen; yönetimi, hocası, oyuncu kadrosu yenilenip lige dört elle sarılan Kayserispor, bugün şampiyonluk yolunda kayba tahammülü olmayan Fenerbahçe’yi konuk edecek. Hem kümede kalma savaşı veren ekipler hem de şampiyonluk için mücadele edenlerin gözü, kulağı bugün Kadir Has Stadı’nda olacak. İstanbul Bölgesi hakemi Mete Kalkavan’ın yöneteceği ve LİGTV’den naklen yayınlanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

İKİ TAKIMDA DA EKSİKLER VAR...

Kritik sınav öncesi iki takımda da önemli eksikler bulunuyor. Kayserispor’da kart cezalısı kaptan Larrys Mabiala’nın yanısıra Afrika Kupası’ndan henüz dönmeyen Samba Sow ile Alain Traore oynayamayacak. Konuk ekip Fenerbahçe’de ise sakatlıkları bulunan Mehmet Topal, Volkan Şen ile Ozan Tufan ve
Afrika Kupası’nda bulunan Mousa Sow oynamayacak. Yönetim, teknik heyet ve oyuncular taraftara çağrıda bulunup destek istediler. İkinci kaptan Anıl Karaer, “Kayseri şehrini seven ve Kayserispor’a gönül veren herkesi bugün stada bekliyoruz. Gün birlik olma günüdür” dedi.
 
HABER: CELAL KÖSEDAĞ
FOTO: İHA