Kayseri'den sel görüntüleri – O ilçede yaşayanlar tedirgin!

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde meydana gelen yağış sele dönüştü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'den sel görüntüleri – O ilçede yaşayanlar tedirgin!

Kayseri’de bir süredir etkisini gösteren yağışlar Bünyan ilçesinde sele dönüştü. İlçede yaşayanlar tedirgin bekliyor. 

Kayseri’yi bir süredir etkisi altına alan ve yoğun yağışlardan etkilenen ilçelerden Bünyan oldu. İlçeden yaşanan durumdan etkilenen vatandaşların tedirgin bekleyişi sürerken Belediye Başkanı Selahattin Metin son durum hakkında açıklamalarda bulundu.

Yoğun yağışlardan etkilenen Bünyan’ın 4 mahallesinde yaşanan su taşkınları ve sel vatandaşlara zor anlar yaşattı. Belediye ekipleri tarafından yapılan müdahalelerle selde can kaybı yaşanmazken küçük maddi hasarlar meydana geldi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, ‘Bugün yoğun yağış nedeniyle ilçemizde; başta Yünören, Kahveci, Sağlık ve Fatih Mahallelerimiz olmak üzere ilçemiz genelinde meydana gelen sel baskınını tüm ekiplerimizin hızlı ve doğru müdahaleleri ile en kısa sürede kontrol altına aldık. Şükürler olsun ki Bünyanımızda sel nedeniyle can kaybı yada yaralanma yaşanmadı. Doğru tespit ve müdahalelerle sel baskınını ufak çaplı maddi hasarlarla atlattık. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, başta Başkanvekilimiz Mustafa İşlenmiş, Başkan Yardımcılarımız Mehmet Fatih Eren ve Yaşar Çakmak olmak üzere canla başla mücadele eden tüm ekiplerimize yürekten teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz’ ifadelerinde bulunmuştu.

Selin ardından yayınlanan görüntüler ilçenin durumdan ne kadar etkilendiğini gözler önüne sererken, vatandaşlar durumun bir daha yaşanmaması adına yetkililerden acil çözüm istedi.