Kayserispor'da üst üste iyi haberler geliyor!

Kayserispor'da sakat oyunculardan üst üste iyi haberler gelmeye devam ediyor. Sakatlıktan kurtulan Lionel Carole'un ardından Julian Jeanvier de çalışmalara başladı. Gineli, ne zaman oynayama başlayacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da üst üste iyi haberler geliyor!

Son olarak İstanbul'dan altın değerinde 3 puan alarak taraftarını sevince boğan Kayserispor'da Julian Jeanvier sevinci yaşanıyor.

Lionel Carole'un takıma dönmesiyle moraller artarken, Gineli futbolcunun da yeşil sahalara dönmesi bekleniyor. Sevincin ikiye katlandığı Kayserispor'da Pendikspor kafilesine katılan, fakat tam olarak iyileşmemesinden dolayı oynatılmayan Jeanvier'in, Konyaspor maçına yetişmesi bekleniyor. Takımdan ayrı çalışan ve güç toplayan Gineli, 17 Nisan'da sağ diz iç menüsküs yırtığından dolayı ameliyat olmuştu.

Kayserispor'da üst üste iyi haberler geliyor!

Sezonu kapattığı söyleniyordu, fakat...

Defansın güvenilir ismi Jeanvier'in sezonu kapattı paylaşımlarının da doğru olmadığı öğrenildi. 32 yaşındaki defans oyuncusunun 3 ila 4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyordu. Fizyoterapist eşliğinde özel çalışan Julian, oynadığı dönemde son derece etkili maçlar çıkarmıştı. Yokluğu fazlasıyla hissedilen tecrübeli futbolcunun kalan 4 maçın 3'ünde forma giymesi ihtimaller arasında yer alıyor. Julian Jeanvier, bu sezon Kayserispor formasıyla çıktığı 11 maçta 1 gol atarken, 1 de asist yaptı. Tecrübeli futbolcu, Adana Demirspor, Trabzonspor ve Pendikspor maçlarında forma giyemedi.