Bekir Demirağ

Geçmişten DERS AL, geleceği KURTAR !.

Bekir Demirağ

Geride kalan hafta evindeki maçta rakibi Vavacars Fatih Karagümrük önünde ( genelde taraftarlarının hiç de beklemediği) ağır bir yenilgi alan Kayserispor, yarın deplasmanda MKE Ankaragücü karşısında puan ya da puanlar için ter dökecek.

TFF tarafından yapılan açıklamaya göre özellikle ev sahibi açısından HAYATİ bir önem taşıyan karşılaşmayı Ümit Öztürk, Mesut Sancaktar, Deniz Caner Özaral hakem üçlüsü yönetecek. Maçın 4. Hakemlik görevini ise Adnan Deniz Kayatep üstlenecek.

Kim ne derse desin şahsi kanaatim, Fatih Karagümrük maçında FARK yemekten kurtulduk… Kaleci Bilal, görev yaptığı maçlardaki EN KÖTÜ performansını gösterirken, defansımız inanılmaz hatalarla maça damgasını vurdu. Konuk ekip bir ara 3-0 öne geçtiğinde ‘Maçı kazandık…’ havasına girmeseydi, evimizde tarihi bir FARK yiyebilirdik (!)

Her neyse, o maç artık geride kaldı. Hatalardan DERS çıkararak önümüzdeki MKE Ankaragücü maçına konsantre olmamız gerekiyor. Şayet DERS çıkartamazsak,yani hatalarda ısrar edersek  bilesiniz ki sıkıntılı bir sürece gireriz .Halen  23 puandaki sarı- kırmızılı temsilcimiz Allah göstermeye bu maçta da puan kayıpları yaşarsa, arkadaki takipçilerini  de ümitlendirecektir. Bu ligde her an herşey olabilir, Aman dikkat !.

Kayserispor’umuza deplasmanda oynayacağı zorlu MKE Ankaragücü karşılaşmasında üstün başarılar ve BOL şanslar diliyorum.

Haydi rast gele !.

Yazarın Diğer Yazıları