Bekir Demirağ

KUPA GİTTİ LİGE BAKALIM…

Bekir Demirağ

Bu sezon kısıtlı kadrosuna rağmen gerçekten iyi işler başarıp   Süper Ligde taraftarlarını mutlu eden

Kayserispor, Türkiye Kupası’nda  yarı finale kalebilmek hedefiyle çıktığı  maçta Fenerbahçe’ye deplasmanda  4-1 kaybederek elendi ve kupaya ‘mendil ‘salladı.
Yağışlı ama kalabalık bir seyirci kitlesinin izlediği maçı tabii ki TV ekranları başında milyonlarca futbolsever izledi. 
Bu maçı kazanarak geçtiğimiz hafta hem de evinde  ezeli rakibi Beşiktaş önünde aldığı 4-2’lik ağır yenilgiyi affettirmek isteyen Fenerbahçe’nin gollerini  Emre Mor (2), Serdar Dursun ve Arda Güler atarken, Kayserispor’umuzun   tek golü kaptan Kolovetsios ‘dan geldi.
Geçmiş yıllarda Galatasaray forması altında hemen hiç başarı gösteremeyip  Fatih Karagümrük’te oynayan ve sonrasında da  ligde şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe’ye gelen Emre Mor, gerçekten çok iyi bir maç çıkartarak sarı-lacivertli ekibin yarı finale çıkmasında baş rol oynadı. Serdar Dursun ve Arda Güler’in golleri geride kalan Beşiktaş maçının etkisinde kalan taraftarların öfkesini yenemedi ve tribünlerden ‘ Ali Koç istifa.. Jesus istifa !..’  diye  tezahürat yaparak tepki gösterdi.
Kayserispor ilk gol sonrasında kaptan Kolovetsios’un güzel kafa vuruşuyla skora denge getirdiğinde eminim ki,  futbolcularımız ve teknik ekip , hatta ekran başındaki  tüm Kayserispor gönüllüleri hayli umutlanmıştı ?
Ama unuttukları (unuttuğumuz) bir şey vardı : Emre Mor faktörü !.
Bu sezonun en mükemmel oyununu sergileyen o Emre Mor, attığı golle bir anlamda hem tribünleri hem de takım arkadaşlarını ateşledi (!)
Bizim takım da zaman zaman rakip kaleye gitti ama bir türlü  bitirici vuruşu yapamadı. Derken rakibin diğer golleri geldi. Ama şurası bir gerçek ki, kaleci Cenk Gönen’in yediği  3. golde yaptığı hatayı Argıncık Stadı’ndaki amatör kaleciler dahi yapmaz ? 
Sonuçta kupa hayallerimizi İstanbul’da bırakıp, NİNEMİZİN LİGİ ile başbaşa kaldık…
Pazartesi günü Ümraniyespor’u sahamızda ağırlayacağız.
Bu sezon tarihinde İLK KEZ Süper Lige yükselen ancak şu ana kadar dipten kurtulamayan  H.K. Ümraniyespor artık son çırpınışlarda… Ya küvözden çıkacak, ya da bir alt lige inecek (!)
O onların sorunu…
Biz kendi işimize yani Kayserispor’umuza bakalım ?
Kupadan elenmenin sonrasında çıkacağı bu maçta Kayserispor’umuza üstün başarılar diliyor ama ‘Sakın ola rakibi hafife almayın ? Sonunda üzülen taraf olursunuz. Çıkın, maçı kazanmak için son düdük çalıncaya kadar mücadele edin…’ diye de uyarıyorum. 
Haydi rastgele !..
 

Yorumlar 1
Erciyes dagi 11 Nisan 2023 22:00

Saygider bekir agbim tv 100 de suanda liyakatsiz tortilla hemsehrin haci yaksikli diye sozde gazeteci mulakati savunuyor insanlari ise girerkene ayrimcilik olmadi diyor. Gelde.sinirlenme. ?? Ellerinden operim azim beyede selamlar isvicre

Yazarın Diğer Yazıları