Vali Çiçek: Yeminimiz var

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, şehrin gençlerini uyuşturucu tehlikesinden korumak için Kayseri Emniyeti'nin kararlı operasyonlarına destek veriyor. Vali Çiçek, 'Tıpkı söz verdiğimiz gibi, uyuşturucu satıcılarına göz açtırmayacağız' diyor' dedi. Detaylar Kayseri Haberimizde...

Vali Çiçek: Yeminimiz var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, uyuşturucu tacirlerine karşı sert mücadelesini sürdürüyor.
Vali Çiçek, gençleri bu tehlikeli tuzaktan korumak için, Kayseri Emniyeti'nin aralıksız operasyonlarına destek verdiğini söyledi.
Vali Çiçek, şehrin gençlerini uyuşturucu tehlikesinden uzak tutmak ve sokakları bu zararlı maddeden temizlemek adına kararlı bir mücadele yürütüldüğünü belirterek, ‘Tıpkı söz verdiğimiz gibi, bu şehirde uyuşturucu satıcılarına, zehir tacirlerine göz açtırmayacağız ve hiçbir gencimizi alçaklara teslim etmeyeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar, onları durdurmak için edilmiş bir yeminimiz var’ dedi.
Vali Gökmen Çiçek, emniyetin başarısını takdir ederek, ‘Kayseri Emniyeti'mizin aralıksız devam eden operasyonlarına tebriklerimi iletiyorum. Gençlerimizi korumak ve şehrimizi güvenli kılmak adına bu mücadelede birlikte hareket ediyoruz’ diye konuştu.
Bu kararlılıkla hareket eden Kayseri Emniyeti, gerçekleştirdiği operasyonlarla zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Emniyet birimleri, şehir genelinde uyuşturucu ticareti yapan suç örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar düzenleyerek, adeta korku salıyor.