Kayserili Futbolcu Galatasaray'a Transfer Oldu

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray'a transfer olan ve aslen Kayserili olan kadın futbolcu Arzu Karabulut, yeni takımıyla ilk maçına çıktı.

Kayserili Futbolcu Galatasaray'a Transfer Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Galatasaray, son olarak ALG Spor forması giyen 1991 doğumlu orta saha Arzu Karabulut’u kadrosuna kattı. Almanya'da doğan ve aslen Kayserili olan Karabulut, yeni takımıyla ilk maçına 20 Ocak Cumartesi günü çıktı. Galatasaray’ın ligin 17. haftasında karşılaştığı Fatih Vatanspor maçına ilk 11 başlayan Arzu Karabulut, 72 dakika sahada kalırken, yerini Arzu Akkurt’a bıraktı.

Kayserili Futbolcu Galatasaray'da İlk Maçına Çıktı

Arzu Karabulut, futbol hayatına Konak Belediyespor’da başlarken, daha sonra sırasıyla Trabzon İdmanocağı, Ataşehir Belediyespor, Beşiktaş ve ALG Spor takımlarında forma giydi. Karabulut, geçtiğimiz günlerde de Galatasaray’a transfer olarak ilk resmi maçına çıkmış oldu.

Kayserili Futbolcu Galatasaray'da İlk Maçına Çıktı

İlk maçının ardından açıklamalarda bulunan Karabulut, ”Merhaba Galatasaray Ailesi…  Anlaşmış olduğum Galatasaray Kadın Futbol Takımı Forması ile bugün ilk maçıma çıkmış bulunuyorum. Başta başkanımız, yöneticilerimiz ve teknik heyetimiz olmak üzere, transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Yolun sonu şampiyonluk olur inşallah…” dedi.