Forum Kayseri'deki çalışmalara tepki var: Hepsine kıydılar!
Son zamanlarda hız kazanan Forum Kayseri önündeki çalışmalar vatandaşların tepkisine neden oldu. Otopark alanı olarak planlanan bölgede yürütülen çalışmalara tepki gösteren vatandaşlar, 'Tüm yeşil alanlara kıydılar' diyerek kentteki yeşil alanların azalmasına yönelik endişelerini dile getirdi.
Kayseri’nin yoğun noktalarından biri olan Forum Kayseri çevresinde sürdürülen çalışmalar, bölgeden geçen vatandaşların da dikkatini çekiyor. Bir süredir devam eden çalışmaların yapıldığı alanın otopark olarak değerlendirileceği ifade ediliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgenin araç parkı amacıyla kullanılması bekleniyor. Alanda yapılan çalışmalar vatandaşların tepkisini de beraberinde getirdi.
İçim parçalanıyor!
Özellikle şehir merkezindeki araç yoğunluğu ve park yeri ihtiyacı göz önünde bulundurulduğunda, söz konusu alanın otopark olarak düzenlenmesi önem taşıyor. Ancak alanda yer alan yeşil alanların da ortadan kaldırılması büyük tepkilere neden oldu. Civarda çalışan personel E.T. çalışmalara tepkisini şu sözlerle dile getirdi, ‘AVM’nin etrafındaki yeşil alanların hepsine kıydılar. Forum satıldıktan sonra bu karar alındı. Neredeyse tüm personeller değişti. Yazdan bu yana yeşil alanlara su verilmedi özellikle kurutuldu. Benim içim parçalanıyor’
