Ülkücülerin Beklediği Haber Başkan Yalçın'dan Geldi!

Talas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mustafa Yalçın, Gençlik Şöleni'nde Ülkücülerin beklediği haberin müjdesini verdi. Peki beklenen bu haber neydi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Ülkücülerin Beklediği Haber Başkan Yalçın'dan Geldi!

Talas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mustafa Yalçın, Gençlik Şöleni’nde Ülkücülerin beklediği haberin müjdesini verdi. 

Talas Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen Gençlik Şöleni'ne Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, AK Parti Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz, MHP Talas İlçe Başkanı Kayhan Saraç, AK Parti ve MHP’nin il ve ilçe kadın kolları, belediye meclis üyeleri ve adayları ile gençler katıldı. Programda sevilen sanatçılar Ozan Manas ve Atilla Yılmaz, seslendirdikleri milli manevi marş ve türkülerle alandakileri coşturdu.

Talas Belediyesi ve yeni 5 yıllık dönem de neler yapacağını anlatan Mustafa Yalçın, ‘Allah nasip ederse önümüzdeki seçimlerde aynı şuurla çalışmalarımıza devam edeceğiz' dedi.

Ülkücülerin Beklediği Haber Başkan Yalçın'dan Geldi!

Ülkücülerin Beklediği O haber Geldi!

Mustafa Yalçın konuşmasında Talas’ta MHP’nin merhum genel başkanı Alparslan Türkeş’in ismini taşıyan parkın bulunduğunu hatırlatarak, ‘Orada ülkücü şehitler için bir anıt yapmaya söz verdik. Bunu da inşallah gerçekleştireceğiz’  müjdesini verdi.