Merakla Beklenen Açılış Gerçekleşti

Kayserililerin ve tüm sporseverlerin merakla beklediği Eda Erdem heykelinin açılışı gerçekleşti. Açılışa katılan Ali Koç yeni bir söz verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Merakla Beklenen Açılış Gerçekleşti

Sporseverlerin ve Kayserili vatandaşların büyük bir ilgiyle beklediği Fenerbahçe ve Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykelinin açılışı Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından düzenlenen törenle gerçekleşti. 

Merakla Beklenen Açılış Gerçekleşti
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nun girişine yapılan Dündar’ın heykelinin açılış törenine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe'nin kaptanı Eda Erdem Dündar, Fenerbahçe yönetim kurulu üyeleri, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı teknik ekibi ile oyuncuları, Eda Erdem Dündar'ın ailesi ve camiadan önemli isimler katıldı.

Merakla Beklenen Açılış Gerçekleşti

Açılış töreninde Eda Erdem Dündar, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.

Ali Koç’tan Yeni Söz

Özel bir günde anlamlı bir an yaşadıklarını ifade eden Koç, ‘Eda Erdem, sadece sahada sergilediği üstün performansıyla değil aynı zamanda liderliği ve karakteriyle de Türk sporu için önemli bir rol modelidir. Sadece Fenerbahçelilerin değil, tüm sporseverlerin gönlünde taht kurmuş bir sporcumuzdur.’ Dedi. Ali Koç açıklamasında bir heykelin daha yapılacağını belirterek ‘Bu bulunduğumuz alan diğer bütün heykellerimizin de toplanacağı, 4 heykelin bulunacağı boş olan bir yer olacak. O boş olan yere kimin geleceğini sizlerle paylaşmak istemiyorum. Erken tarihimizin önemli isimlerden biri olacak.’ sözleriyle sporseverlerde merak uyandırdı. 

Aziz Yıldırım’a Teşekkür

Konuşmasında Eda Erdem’in bir rol model olduğunun altını çizen Ali Koç "Bugün Eda'nın heykelini gururla açarken aynı zamanda tüm kadınlarımızın gücünü yüceltiyoruz. Eda Erdem'e ve tüm kadın sporcularımıza başarılar diliyorum. Eda'yı böylesine bir evlat olarak yetiştiren ailesine, hocalarına, onu Fenerbahçe'ye kazandıran Mehmet Ali Aydınlar'a ve Aziz Yıldırım'a teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Merakla Beklenen Açılış Gerçekleşti

Her Şeyimi Adadım

Konuşmasında duygulu anlar yaşayan Eda Erdem Dündar, "Sevgili Fenerbahçe taraftarları... Ne zaman hayatımda ters giden bir şey olsa, beni üzen bir şey olsa kafamı kaldırıp tribünlere bakmam yeterdi bana. Sizlerden aldığım güç ile Fenerbahçe'ye her şeyimi adadım. İyi günlerimiz oldu, kötü günlerimiz oldu ama her zaman salonlardan başımız dik ayrıldık. Bana öyle bir şey armağan ettiniz ki, kendimi ne zaman kötü hissetsem bu heykele bakacağım ve kulaklarımda 'Ne kaptanlar geldi, ne kaptanlar geçti' bestesi yankılanacak. İyi ki Fenerbahçeliyiz."

Merakla Beklenen Açılış Gerçekleşti