TRT'nin dizisi Kayseri'de çekimlere başladı!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, TRT'nin yeni projesi Karağaç'ın çekimlerine başlandığını söyledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

TRT'nin dizisi Kayseri'de çekimlere başladı!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, son zamanlarda Kayseri'de önemli turizm merkezi haline gelen ve yerli yabancı binlerce turisti ağırlayan Soğanlı Vadisi'nde, TRT'nin yeni dizisi Karağaç'ın çekimlerine başlandığını bildirdi. 

Kayseri'nin turizmde yükselen değeri olarak ön plana çıkan ve son yıllarda ulusal medyada da dikkat çeken Soğanlı Vadisi kentin eşsiz doğal güzellikleriyle öne çıkan ve turistlerin hayranlıkla gezdiği bir destinasyon haline geldi. 

TRT'nin dizisi Kayseri'de çekimlere başladı!

Yeşilhisar ilçesinde bulunan doğal güzellik Soğanlı Vadisi, TRT'de yayınlanacak olan Karaağaç dizisinin çekim mekanları arasında yer alarak, bu popüler yapımın izleyicilerini doğal güzellikleriyle cezbetmeye hazırlanıyor.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek X hesabından yaptığı paylaşımda, dizinin çekimlerine başlandığını belirtti. 

TRT'nin dizisi Kayseri'de çekimlere başladı!

Güzel haberi 'Soğanlı Vadisi’nde güzel şeyler oluyor.' cümleleriyle duyuran Çiçek, "Yeni yılda TRT ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan yılın en iddialı yapımlardan “Karaağaç” dizisinin çekimlerine sahip olduğu doğal ve tarihi güzelliklerle Soğanlı Vadisi ev sahipliği yapıyor. İlk bölümün çekimlerine başlandı. Yakında Soğanlı Vadisi’nin tüm güzelliği TRT ekranlarında olacak." dedi.

TRT'nin yeni dizisi Kayseri'de çekilecek! Haberin detayları için tıklayın....

Soğanlı Vadisi'nde çekilecek dizinin başrol oyuncusu kim? haberin detayları için tıklayın....