Sabah İndirim Öğlen Zam Haberi!

Brent petrol fiyatlarının sürekli dalgalanmasıyla birlikte, benzi, motorin ve LPG fiyatları da sürekli değişiyor. Sabah gelen motorin indiriminden sonra bakın hangi akaryakıt ürününe zam geldi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Sabah İndirim Öğlen Zam Haberi!

Brent petrol fiyatlarının sürekli dalgalanmasıyla birlikte, benzin, motorin ve LPG fiyatları da sürekli değişiyor. Sabah gelen motorin indiriminden sonra LPG’ye Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere zam geliyor.

Sabah İndirim Öğlen Zam Haberi!

Benzin ve motorin fiyatlarındaki değişiklikler, genellikle Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatları ile dolar kurundaki dalgalanmaları baz alarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplamalar sonucunda dağıtım firmaları, belirledikleri fiyatları pompalara yansıtıyorlar. Ancak, rekabetin ve serbest piyasanın etkisiyle, şirketler ve kentler arasında küçük farklılıklar olabiliyor.

Sabah İndirim Öğlen Zam Haberi!

Motorin grubuna bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 1,21 TL’lik indirim beklenirken, Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere LPG otogaz fiyatına 65 kuruş zam bekleniyor. Yapılacak zam ile birlikte LPG ücreti 21 liraya erişmiş olacak.