Pınarbaşı'da seçim yarışını kazanan belli oldu!

31 Mart yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından Kayseri'de seçime Akkışla, Felahiye, Sarız ve Pınarbaşı ilçeleri damga vurdu. Pınarbaşı ilçesinde MHP ve CHP arasında gerilim iyice artarken son sonuçlar da aktarıldı. Peki Pınarbaşı'da kazanan kim oldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Pınarbaşı'da seçim yarışını kazanan belli oldu!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri gerçekleştirildi. Kayseri’de de yerel seçimlere Akkışla, Felahiye, Sarız ve Pınarbaşı damga vururken Pınarbaşı ilçesinde MHP ve CHP arasında ipler iyice gerildi. 

Pınarbaşı'da seçim yarışını kazanan belli oldu!

Dün gerçekleşen seçimde Pınarbaşı’da CHP ve MHP arasında kıran kırana süren bir yarış mevcutken bazı sandık görevlerinin 3 adet mühürsüz oy torbasını değiştirdiği iddiası ortaya atıldı. İlçede bugün itibariyle yeni gelişme yaşandı.

CHP İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Pınarbaşı'da sandık sayımından fotoğraf paylaşarak, ''Sandıkların bazıları tekrar sayılıyor. Pınarbaşı'nı almadan gelmeyeceğiz. Bir oyumuzu bile kimseye yedirmeyiz. Pınarbaşı'na Deniz gelecek. Pınarbaşı'nı kazanacağız. Biraz daha sabır'' dedi.

Pınarbaşı’da oyların yeniden sayılmasının ardından resmi olmayan sonuçlara göre CHP’nin adayı Deniz Yağan belediye başkanı oldu. 
Mühürsüz oy torbalarının taşındığı iddiasıyla Milliyetçi Hareket Partisi tarafından sonucu itiraz edileceği öğrenildi. 

Ayrıca CHP Kayseri İl Başkanlığı’ndan Pınarbaşı’na ilişkin açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Pınarbaşı’da tamam' ifadeleri kullanıldı.