Pınarbaşı'da seçim sonuçlandı - İşte kazanan!

Pınarbaşı'da oylar sayılırken MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin açıklamalarda bulundu. Seçimin kazananı ise belli oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Pınarbaşı'da seçim sonuçlandı - İşte kazanan!

Pınarbaşı'da oylar sayılırken MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin açıklamalarda bulundu. Seçimin kazananı ise belli oldu. 

Cumhur İttifakı üyeleri de heyecanla sandık sonuçlarını bekliyor. Ersoy'da Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgili konuştu. Ersoy, 141 sandıktan 72'sinin açıldığını Milliyetçi Hareket Partisi'nin 150-200 oy ile önde olduklarını söylemişti.

Sandıkları kapanıp sayıma gidilirken CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin de sandıkların 141 sandıktan 97’sinin açıldığını ve 587 oy farkıyla kazandıklarını duyurmuş ''İl başkanı olarak müzik açılacaksa da ben açacağım, konuşacaksam ben konuşacağım. Kesinlikle benim haricimde herhangi bir düdük çalma, oynama, bağırma ve çağırma istemiyorum.'' demişti.

Pınarbaşı'da seçim sonuçlandı - İşte kazanan!

Pınarbaşı CHP'nin!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, kesin olmayan sonuçlara göre 289 oy fark ile pınarbaşı'nda yenilenen seçimleri Deniz Yağan'ın kazandığını açıkladı.

Pınarbaşı’nda yenilenen yerel seçimleri CHP adayı Deniz Yağan 289 oy farkla kazandı. CHP Genel Başkanı Özel, ''Seçmen mağlubiyeti kabul etmeyenlere ders verdi.'' dedi.

Büyük sevinç yaşandı!

31 Martta yapılan seçimler, MHP’nin itirazı üzerine iptal edilmişti. 2 Haziran’da yapılması kararlaştırılan seçimler için 20 bine yakın seçmenin bulunduğu ilçede halk tekrar sandık başına gitti ve kararını verdi. CHP adayı Deniz Yağan, geçerli oyların 6 bin 783’ünü alarak Pınarbaşı Belediye Başkanı seçilirken, MHP adayı Menduh Uzunluoğlu, 6  bin 494 oyda kaldı. 31 Mart’ta Deniz Yağan’ın 5 bin 82 oy aldığı, Menduh Uzunluoğlu’nun 4 bin 758 oy aldığı açıklanmıştı. 

Sandığa gitme oranı düştü!

Seçim sonuçlarının belli olmasından sonra CHP İlçe Binası önünde toplanan kalabalık sevinç gösterilerinde bulunurken, MHP’de büyük üzüntünün hakim olduğu görüldü. Seçim boyunca güvenlik güçleri olağanüstü önlemler alırken, seçimlerin sakin bir havada geçtiği görüldü. Kırsal kesimler başta olmak üzere ilçede halkın, bir önceki seçime göre sandığa gitme oranında büyük düşüş kaydedildi. Seçim sonuçlarına yeni bir itirazın olup olmayacağı bugün netleşecek.