Pınarbaşı başkanını seçiyor - Keskin'den 'Kazandık' açıklaması!

Pınarbaşı ilçesinde sandıklar kapandı sayım başladı. CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin'in 'Kazandık' açıklaması dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Pınarbaşı başkanını seçiyor - Keskin'den 'Kazandık' açıklaması!

Pınarbaşı ilçesinde yapılan seçimlerde mühürsüz torba teslimi nedeniyle seçimlerin iptaline karar verilmişti. İlçede sandıklar kapandı sayım başladı. CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin'in 'Kazandık' açıklaması dikkat çekti. 

Pınarbaşı'da geçtiğimiz seçimlerde 18 bin 960 seçmenden 16 bin 222'si oy kullanmış 15 bin 261 oy ise geçerli sayılmıştı. İlçele seçimlere katılım oranının yüzde 85,6 olduğu belirtilmişti.

YSK’nin aldığı karara göre, 2 Haziran Pazar günü (bugün) Aksaray’ın Güzelyurt, Kayseri’nin Pınarbaşı, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçeleri ile Sivas Yıldızeli Güneykaya, Tunceli Mazgirt Akpazar, Kırklareli Lüleburgaz Büyükkarıştıran ve Aksaray Merkez Sağlık beldelerinde belediye başkanlığı seçimleri için bir kez daha sandık kuruldu. 3 ilçe ve 4 beldede tekrarlanan seçimlerde 50 binden fazla seçmen sandığa gitti. sabah 08:00'de başlayan seçim için vatandaşlar sandık başına gitti. Saat 17:00 itibariyle sandıklar kapanırken, oy sayımına geçildi.

'Düdük çalmayın!'

Sandıkları kapanıp sayıma gidilirken CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin sandıkların 141 sandıktan 97’sinin açıldığını ve 587 oy farkıyla kazandıklarını söyledi. 

Keskin'in ''İl başkanı olarak müzik açılacaksa da ben açacağım, konuşacaksam ben konuşacağım. Kesinlikle benim haricimde herhangi bir düdük çalma, oynama, bağırma ve çağırma istemiyorum.'' dedi.