Nihayet dönüyor!

Kayserispor'da, Başakşehir maçı öncesi Stephane Bahoken'in, antrenmanlara katılması moralleri arttırdı. Teknik direktör Burak Yılmaz, tecrübeli futbolcuya Başakşehir maçında şans tanıyacak mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Nihayet dönüyor!

Kayserispor'un, Gençlerbirliği ile oynadığı kupa maçında sakatlanan Stephane Bahoken iyileşti. Kamerunlu, Başakşehir FK maçının hazırlıklarına dahil oldu.

Toplamda 33 gün yeşil sahalardan uzak kalan tecrübeli golcünün iyileşmesi takımda moralleri artırdı. Başakşehir FK ile oynanacak olan maçta yedek soyunması beklenen Bahoken, ilk yarıda çok fazla forma şansı bulamamıştı. Trabzonspor, Pendikspor ve Sivasspor maçlarında ağları havalandırma başarısı gösteren Bahoken'in hırslı ve istekli olduğu gözlendi. Kamerunlu'nun dönmesiyle birlikte teknik direktör Burak Yılmaz'ın da eli güçlendi.

Genç çalıştırıcının Bahoken'e, Başakşehir FK maçında sonradan şans vermesi bekleniyor. Kamerunlu golcü, İstanbulspor, Samsunspor, Antalyaspor, Gaziantep FK ve Beşiktaş maçlarında forma giyememişti.