Emre Demir nerelerde?

Kayserispor'dan Dünya devi Barcelona'ya transfer olan Emre Demir, şu an hangi takımın formasını giyiyor? Sarı-Kırmızılı takımdan İspanya'ya giden Emre, Fenerbahçe'ye transfer olmuş, oradan da Samsunspor'a kiralanmıştı. Genç yeteneğin hangi takımda forma giydiği sporseverler tarafından merak ediliyor?

Emre Demir nerelerde?

Kayserispor’dan rekor ücretle Dünya devi Barcelona’ya transfer olan Emre Demir, şu an nerelerde?

Sarı-Kırmızılı takımın altyapısından yetişen genç yetenek, İspanya macerasının ardından Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Fenerbahçe’den de Samsunspor’a kiralanan Emre’nin, şu an hangi takımda oynadığı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Messi lakabıyla nam salan, yeteneğini fizik gücüyle birleştirerek Avrupa’ya transfer olan Emre Demir, Ümraniyespor’da kiralık olarak forma giyiyor. Kayserispor formasıyla oynarken, Gençlerbirliği’ne attığı golle Süper Lig’de en genç gol atan oyuncu ünvanını kazanan Emre, kendini geliştirerek, yeniden Fenerbahçe’ye oynamak istediğini söyledi.

Emre Demir nerelerde?

Sarı-Kırmızılı takıma önemli bir maddi kazanç elde ederek ayrılan Emre, yeteneğiyle küçük yaşta büyük bir yıldız olacağını belli etmişti. Ümraniyespor formasıyla 17 maça çıkan Emre Demir, 873 dakika şans bulurken, 2 asist yapma başarısı gösterdi.