Miguel Cardoso ne zaman oynayacak? Kayserispor Haberleri

Kayserispor, her geçen hafta irtifa kaybederken, sakatların iyileşmesi bir nebze de olsa yüzleri güldürdü. Sarı-Kırmızılı takımda Kemen, Karimi ve Gökhan sakatlıktan kurtulmuş ve Ankaragücü karşısında oynamıştı. Kayserispor'da herkes Portekizli futbolcu Miguel Cardoso'nun ne zaman forma giyeceğini merak ediyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Miguel Cardoso ne zaman oynayacak? Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da, taraftarın en çok merak ettiği soru 'Miguel Cardoso ne zaman oynayacak?' oldu.

Sarı-Kırmızılı takım, Süper Lig'de oynadığı 4 lig maçında, sadece 4 puan alabildi. Sahasında Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup eden Kayserispor, ardından Beşiktaş'a 2-1 yenilmiş, sonrasında Başakşehir ile berabere kalmış, son olarak da Ankaragücü'ne 3-0 mağlup olmuştu.

Bu başarısızlık sürecinde Miguel Cardoso'nun yokluğu dikkatlerden kaçmıyor. Sezona formsuz başlayan, Galatasaray, İstanbulspor ve Samsunspor maçlarında forma giyen Portekizli, Antalyaspor maçı öncesinde antrenmanda sakatlanmıştı. Toplamda 41 gündür takımdan ayrı kalan Cardoso, geçtiğimiz hafta takımla birlikte çalışmalara katılmıştı. Ancak Ankaragücü kadrosuna dahil edilmeyen Portekizlinin forma giymemesi taraftarı endişelendiriyor. 

Cardoso'nun yokluğu takımı olumsuz etkiliyor

Kayserispor, Miguel Cardoso’nun yokluğunda kazanamıyor. Portekizli, Antalyaspor maçı öncesinde sakatlanmış ve uzun bir süredir takımdan ayrı kalmıştı. Özellikle hücum yollarında yaşanan sıkıntılar Sarı-Kırmızılı takımda büyük sıkıntı yaşattı. Teknik direktör Recep Uçar, sakat oyuncuların çokluğundan ve yeni iyileşenlerin tam olarak hazır olmamasından dolayı zoraki olarak, yeni transferlere şans tanımıştı. Yeni futbolcuların da tam olarak hazır olmadığı görüldü. 

Gidenlerin yeri dolmadı

Geçtiğimiz sezondan Bernard Mensah, İlhan Parlak, Emrah Başsan ve Mario Gavranovic gibi önemli oyuncuları kaybeden Kayserispor’da, defansta olduğu gibi orta alan da SOS veriyor. Orta sahada futbolcuların güçsüz, isteksiz ve vurdumduymaz halleri takımın başarısızlığında büyük rol oynuyor. 

Orta saha evlere şenlik

Sarı-Kırmızılılarda orta saha, rakibi karşılamada etkisiz kalırken, hücum anlamında da çok yetersiz kalıyor. Kanat oyuncuların yetersiz kaldığı Kayserispor’da sevindiren tek nokta sakatların iyileşmesi oldu. Sarı-Kırmızılı takımda Mame Thiam, çok fazla topla buluşamıyor. Gökhan Sazdağı ve Cardos Mane’nin formsuzluğu, Ali Karimi, Kemen ve Miguel Cardoso’nun sakatlığı, teknik direktör Recep Uçar’ı epey elini zayıflatmıştı.

Milli arada yenilerin uyum süreci ve kondisyon sorunları, sakatların iyileşmesi, mevcut kadroda ise hazır olmayanların güç toplaması bekleniyor. Kayserispor’un, milli arada hazırlık maçı yapması bekleniyor. Şu ana kadar konuyla alakalı açıklama yapılmadı.