Talasgücü Belediyespor üst turda! (1-2)

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur'da Sapanca Gençlikspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Talasgücü Belediyespor rakibini 2-1 mağlup ederek adını 3. Tur'a yazdırdı.

Talasgücü Belediyespor üst turda! (1-2)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Talasgücü Belediyespor tarih yazıyor. Tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nda mücadele veren Talasgücü Belediyespor, iki tur birden atladı. İlk tura 1922 Konyaspor'u penaltılarla eleyen Sarı-lacivertli ekip, 2. Tur'da ise Sapanca Gençlikspor'u 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Sapanca Atatürk Stadı'nda karşılaştığı rakibi karşısında 12. dakikada 1-0 geriye düşen Talasgücü Belediyespor, 21 ve 44. dakikalarda Kerem Ersin'in golleriyle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda 2 takım da fileleri havalandıramazken, müsabaka 2-1 Talasgücü Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi. Talasgücü Belediyespor, 1922 Konyaspor'un ardından Sapanca Gençlikspor'u da eleyerek 3. Tur'a yükseldi.

3. Eleme Turu Kura Çekimi 17 Ekim'de Yapılacak

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi, 17 Ekim Salı günü saat 14.00'te kulüp yetkililerinin katılımı ile Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacaktır. Kura çekimi A Spor tarafından canlı olarak yayınlanacak.

Bu turda kupa müsabakalarına, 2. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayacak 25 takım ile Trendyol Süper Ligden 10 takım, Trendyol 1. Lig'den 11 takım, TFF 2. Lig'den 10 takım ve TFF 3. Lig'den 12 takım olmak üzere toplam 68 takım katılacak.

Stat: Sapanca Atatürk Stadyumu
Hakemler: Seyfettin Alper Yılmaz, İsmail Semih İleri, Emrah Altındağ
Sapanca Gençlikspor: Kadir Balcı, Enver Yıldız, Muhammet Baha Yetim, Hasan Bekil, Mert Meriç Köstereli, Yavuzhan Keleşoğlu, Furkan Yasin Yalçın, Necdet Burak Okan, Tolga Arslan, Berkay Ekici, Gülhan Üreyen
Talasgücü Belediyespor: Kenan Karademir, Oğuzhan Turan, Ramazan Taş, Berkay Öztuvan, Emir Özsoy, Kerem Ersin, Murat Karadeniz, Arda Belen, Muhammed İbrahim Şahinkaya, Erkan Kapar, Yusuf Efe Yaman
Goller: Furkan Yasin Yalçın (Dk. 12) (Sapanca Gençlikspor), Kerem Ersin (Dk. 21, 44) (Talasgücü Belediyespor)