Bilal Bayazit mi? Onurcan Piri mi? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da, Ankaragücü karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından teknik direktör Recep Uçar'ın, kaleci değişikliği yapması konuşuluyor. Genç çalıştırıcının kalenin yanında takımda rotasyon yapması da bekleniyor. Uçar'ın, Bilal'in yerine Onurcan Piri'yi tercih etmesine kesin gözle bakılıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Bilal Bayazit mi? Onurcan Piri mi? Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig'in 7. haftasında aldığı farklı Ankaragücü mağlubiyetiyle sarsılırken, kaleci Bilal Bayazit’in yedeğe çekilip, Onurcan Piri’nin oynayacağı konuşuluyor.

Ankara’da alınan 3-0'lık ağır yenilginin ardından taraftarlar arasında tepkilere neden olmuştu. Gözler, genç teknik direktör Recep Uçar'a çevrildi. Özellikle kaleci Bilal Bayazit'in maç esnasında formsuzluğu dikkat çekmişti. Genç file bekçisinin son maçlardaki yaptığı kritik hatalar, bardağı taşıyan son damla oldu. Uçar’ın, kalede, özellikle de defans ve orta sahada rotasyona gitmesi bekleniyor.
Geçen sezon Giresunspor'dan transfer edilen Onurcan Piri, kalede Bilal'in alternatif olarak hazır kıta bekliyor. Kulislerde genç kalecinin bir adım önde olduğu konuşuluyor. Onurcan'ın uzun boyu ve yan toplardaki hakimiyeti onu bir adam daha 11’e yakın gösteriyor. 

Taraftar tepki göstermişti

Sakat oyuncuların dönüşü ile eli güçlendiren Recep Uçar, savunma ve orta saha mevkilerinde de rotasyon yapabilir. Kayserispor, Süper Lig'de oynadığı 7 maçta toplam 5 gol yemişti. Ankaragücü karşısında yenen basit goller taraftarları ve yönetimi çileden çıkarmıştı. 
Bilal Bayazit'in, Çaykur Rizespor maçında dinlendirilip dinlendirilmeyeceği ve hangi oyuncuların sahada olacağı, maç öncesinde belli olacak.