Kayserispor'un Yıldızı Ayrılıyor Mu? 

Kayserispor, yoluna dolu dizgin devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takımın yıldızı Gökhan Sazdağı'nın yüksek performansı, transferi gündeme getirdi. Tecrübeli futbolcuyu hangi takım ısrarla istiyor. Gözler Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'ya çevrilmiş durumda. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'un Yıldızı Ayrılıyor Mu? 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da, sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon sağ bek pozisyonunda gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çeken Gökhan Sazdağı, takımdan ayrılıyor mu? Transfer piyasasının aranan ismi haline gelen tecrübeli futbolcuyu hangi takım ısrarla istiyor? 

Kayserispor'un Yıldızı Ayrılıyor Mu? 

Kayserispor'un kapısını çalmaya hazırlanıyorlar

Kayserispor'un joker futbolcusu olarak tanınan ve Çağdaş Atan'ın güvenini kazanan tecrübeli oyuncu, şimdi de eski hocasının yeni takımı Başakşehir FK'nın radarında. Görev verilen her mevkide başarılı olan Sazdağı'nın, takımdan ayrılıp ayrılmayacağı büyük bir merak konusu. Çağdaş Atan'ıın eski öğrencisini ısrarla istediği öğrenildi. Başakşehir’in devre arasında Gökhan Sazdağı için Kayserispor’un kapısını çalmaya hazırlandığı ileri sürüdü. 

Başkan Ali Çamlı ve yönetimin tepkisi ne oldu?

Bu gelişme sonrası, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve yönetimin kararı nasıl oldu? Transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte, Çamlı'nın ve yönetimin bu transfere sıcak bakmadığı kulislerde konuşuluyor. Gökhan Sazdağı, Kayserispor'da gösterdiği mücadeleci ruh ve takıma kattığı değerle geçen yılın en iyi çıkış yapan futbolcusu olmuştu. Onur Bulut’un takımdan ayrılmasıyla patlama yapan Gökhan, son 3 haftadır teknik direktör Recep Uçar nezaretinde sağ bekte görev yapıyor. 

Kayserispor'un Yıldızı Ayrılıyor Mu? 

Tüm gözler, devre arası transfer döneminde Kayserispor'un kapısını çalacak olan Çağdaş Atan ve yönetimde. Çağdaş Atan’ın, Kayserispor’un problemli bir şekilde ayrılması bu transfer görüşmelerine farlı bir boyut kazandıracak mı?