Adam geçer top geçmez - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, Süper Lig'de yoluna emin adımlarla ilerliyor. Özellikle Kayseri'de oynanan maçlarda, takımın 6 mkarşılaşmada 2 gol görmesinde Majid Hosseini ve Joseph Attamah'ın rolü çok büyük. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Adam geçer top geçmez - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig'de yoluna emin adımlarla ilerliyor. 

Sarı-Kırmızılı takım Kapıl Kale'nin de büyük desteğiyle , kalesini adeta gole kapadı. Kayserispor’da defans hattı güven veriyor. Majid Hosseini ve Joseph Attamah, mükemmel uyum sağladı. Sadece Ankaragücü maçında başarısız olan ikili, Sarı-Kırmızılı takımın başarısında önemli rol üstlendi. Hosseini, uzun süren sakatlığın ardından formsuz dönmüş, Attamah ise yalnız kalmıştı.

İranlı defans oyuncusu, uzun boyu ve hava hakimiyetiyle rakiplere zor onlar yaşatırken, Attamah ise hızı ve tecrübesiyle iyi bir sezon geçiriyor. Kaleci Bilal’in de performansında önemli hamleler yapan ikili, Kasımpaşa maçını kazanarak, galibiyet serisini 4’e çıkaracaklarını söyledi.

Hossenii, şu ana kadar Kayserispor formasıyla 4 maçta 327 dakika ter döktü. Attamah ise, 11 maçın tamamında şans buldu ve 990 dakika ter döktü. Attamah, geçen yılın ilk yarısını sakatlığından dolayı oynamadan geçirmiş, ikinci yarıda da lisansı yeniden aktif edilmişti.