En çok o oynamak istiyor - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un Gineli defans oyuncusu Julian Jeanvier'in sakatlık sonrası form tutuyor. Tecrübeli futbolcu, eski takımı Kasımpaşa'ya karşı sahada olmak istiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

En çok o oynamak istiyor - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un tecrübeli defans oyuncusu Julian Jeanvier, hazır kıta!
Gineli, zorlu sakatlık sürecini atlatarak futbolseverlere müjdeli haber verdi. Geçtiğimiz hafta sakatlıktan kurtulan ve Alanyaspor maçında yedek kulübesinde yer alan Jeanvier, eski takımı Kasımpaşa’ya karşı forma giymek istediğini söyledi. 

Süper Lig'de son yıllardaki istikrar sergileyen Kayserispor, Jeanvier'in de dönmesiyle birlikte gücüne güç kattı. Gineli oyuncu, güçlü fiziği ve yüksek teknik kapasitesiyle güven veriyor. Uzun sürenin ardından takımla antrenmanlara çıkan Jeanvier’in son derece hırslı ve istekli oluşu dikkatlerden kaçmadı.
Son dört maçta elde edilen başarılı sonuçlardan dolayı mutlu olduklarını belirten Gineli, "Süper Lig'deki kolay maç yok. Her maçın ayrı hikayesi var. Her maç zorlu geçiyor, ama biz birlik ve beraberlik içinde, hocamızın verdiği taktikleri elimizden geldiğince uygulamaya çalışıyoruz. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Kasımpaşa karşılaşması bizim için ayrı bir önem taşıyor, çünkü eski takımıma karşı oynayacağım. Bu benim için ekstra bir motivasyon kaynağı" dedi. 

En çok o oynamak istiyor - Kayserispor Haberleri

Kasımpaşa – Kayserispor maçı 11 Kasım Cumartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda saat 13:30’da başlayacak.