Kayserispor'un işi zor

Son 3 lig maçını kaybeden Kayserispor, deplasmanda Karagümrük ile karşılaşacak. Sarı-Kırmızılı takımda, Lionel Carole, Majid Hosseini, Carlos Mane ve Julian Jeanvier gibi önemli isimler bu maçta görev yapamayacak. Karagümrük Fk Kayserispor maçı nerede, saat kaçta başlayacak? Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'un işi zor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son 3 lig maçını kaybeden Kayserispor, Karagümrük engelini kayıpsız aşarak, hem kötü gidişe dur demeyi hem de ilk yarıyı moralli bitirmek istiyor.

Süper Lig’in 16. Haftasında deplasmanda erteleme maçına çıkacak olan Sarı-Kırmızılı takım, hazırlıklarını tamamladı ve İstanbul’a giderek, pusuya yattı. Son oynadığı Sivasspor maçının vermiş olduğu moral bozukluğuyla Karagümrük karşısına çıkacak olan Kayserispor’da yine çok sayıda eksik oyuncu bulunuyor. Sakatlığı devam eden Lionel Carole, ülkelerinin milli takımlarına giden Majid Hosseini, Carlos Mane ve Julian Jeanvier İstanbul’da forma giyemeyecek.

Futbolcuların son derece hırslı ve istekli olduğu gözlendi. Takımın başarılı sol beki Hasan Ali Kaldırım, Karagümrük maçına odaklandıklarını belirterek, İstanbul’da 3 puan alarak, Galatasayaray maçına moralli çıkmak istediklerini kaydetti. Yoğun bir maç trafiğinde işlerinin kolay olmadığını kaydeden Kaldırım, ‘Çok iyi bir serinin ardından ne yazık ki, son üç maçımızı kaybettik. Son oynanan Sivasspor maçında iyi oynamamıza rağmen uzatma dakikalarında gelen gollerle mağlup olduk. Bu maçlar geride kaldı, Karagümrük karşısında elimizden geleni yaparak, ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Bu maçın ardından 3 gün sonra yine İstanbul’da Galatasaray ile karşılaşacağız. Her maçın ayrı bir hakayesi var. İki maçı da kazanmak istiyoruz’ diye konuştu. Karagümrük FK ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 10 Ocak Çarşamba günü Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda saat 17:00’de başlayacak. Karşılaşmada Burak Şeker düdük çalacak.