Nihayet döndü - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da deneyimli sol bek Lionel Carole, sakatlık sonrasında son antrenmana katıldı. Fransız futbolcu Karagümrük maçında oynayacak mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Nihayet döndü - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da Lionel Carole sevinci yaşanıyor.
Sarı-Kırmızılı takımın, tecrübeli sol beki son yapılan antrenmana katıldı. Üst üste kötü sonuçlar alınmasının ardından bu haber taraftarın az da olsa moralini yükseltti. Trabzonspor maçında sakatlanan ve sonraki müsabakalarda forma giyemeyen Fransız sol bekin, Karagümrük karşılaşması için kadroya dahil edildiği öğrenildi. Ancak antrenman eksikliği sebebiyle yedek soyunacak olan Carole'un yokluğunda Hasan Ali Kaldırım'ın görev almaya devam edeceği belirtildi.

Nihayet döndü - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un tecrübeli sol beki Lionel Carole, Trabzonspor mücadelesinde yaşadığı sakatlık sonrasında Pendikspor, Fenerbahçe ve Konyaspor maçlarında oynayamamıştı. Son antrenmana katılan Fransız futbolcunun hırslı ve istekli olduğu gözlendi. 
Hasan Ali Kaldırım, Carole'un yokluğunda sol bekte gösterdiği başarılı performansla tam not almıştı. Eksiklerin fazla olduğu bir dönemde Carole'un dönüşüyle birlikte teknik direktör Recep Uçar’ın, ilerleyen haftalarda Hasan Ali Kaldırım’a sol stoperde şans vereceği konuşuluyor.