Kayserispor – Samsunspor maçının VAR Hakemi Belli oldu

Kayserispor, sahasında Samsunspor'u konuk ediyor. Majid Hosseini dışında eksik oyuncu bulunmayan Sarı-Kırmızılı takım, sezonun ilk galibiyetini hedefliyor. Maçta Bahattin Şimşek düdük çalacak.  RHG Enertürk Enerji Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmada VAR hakemi de belli oldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor – Samsunspor maçının VAR Hakemi Belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor – Samsunspor maçının VAR hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Süper Ligi'nde heyecan devam ediyor. Bu akşam saat 19:15'te RHG Enertürk Enerji Stadı'nda mücadelede geri sayım başladı. İki takımın karşılaşmasında Sarı-Kırmızılılarda, maç öncesinde Majid Hosseini dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor. 
Mücadelede düdük çalacak hakem olan Bahattin Şimşek olarak belirlenmişti, VAR hakemi de belli oldu. Zorlu doksan dakikada Koray Gençerler görev alacak. 
Kayserispor, saha ve seyirci avantajını kullanarak sezonun ilk galibiyetini almayı amaçlıyor. Sarı-Kırmızılı takım bu sezon şu ana kadar oynadığı 2 maçta da beraberlik almıştı. 
Kayserispor ile Samsunspor arasında oynanacak olan maçta tüm detaylar ve skor bilgilerini Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinden takip edebilirsiniz.