Kayserispor Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş ile ilgileniyor, ama…

Kayserispor, transferde hız kesmiyor! Sarı-Kırmızılılar, Pedro Henrique'nin yanı sıra Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Mert Hakan Yandaş ile ilgileniyor. Transfer görüşmeleri devam ederken, Yandaş ile Ankaragücü'nin de devreye girdiği öğrenildi. Ayrıntılar Kayeri haberinde...

Kayserispor Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş ile ilgileniyor, ama…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, transfere hız verdi.

Sarı-Kırmızılılar, kadrosunu biran önce güçlendirmenin hesaplarını yapıyor. Transfer tahtasının açılmasıyla birlikte imzaların da seri bir şekilde yapılması hedefleniyor. Kayserispor Pedro Henrique’nin yanı sıra Fenerbahçe’den ayrılması gündemde olan Mert Hakan Yandaş ile de yakından ilgileniyor. Bu transfer için görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, devreye Ankaragücü de girdi. Başkent temsilcisi de tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Sivasspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Mert Hakan Yandaş’ın, Ankaragücü’ne daha sıcak baktığı, fakat gelen transfer tekliflerini de değerlendireceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Kayserispor Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş ile ilgileniyor, ama…

2020 yılında Fenerbahçe’ye gelen 29 yaşındaki başarılı futbolcuya, Süper Lig’den birkaç takımın da talip olduğu konuşuluyor. Yandaş, Fenerbahçe’nin Kayserispor ile oynadığı maçta gördüğü kırmızı karttan dolayı gözden çıkarılmıştı.