Yılın transfer bombası patlıyor - Kayserispor taraftarını heyecan bastı

Kayserispor, yılın transfer bombasına imza atmak üzere. Sarı-Kırmızılı takım, Brezilyalı eski oyuncusu Pedro Henrique'ye teklif götürdü. Tecrübeli futbolcunun yanıtı ne oldu? Transfer tahtasının açılmasının ardından imza atılacak mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Yılın transfer bombası patlıyor - Kayserispor taraftarını heyecan bastı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da transfer için kollar sıvandı.

Ali Çamlı Başkanlığındaki Sarı-Kırmızılı takım devre arasında yapılacak transferlerde hata istemiyor. Süper Lig’i bilen oyuncular ilk sırada. Kayserispor’un transfer etmeyi düşündüğü ilk isim çok bilindik. Sarı-Kırmızılı takım Pedro Henrique’ye teklif götürdü. 2019 yılında PAOK’tan transfer edilen ve müthiş bir performans göstererek taraftarı kendine hayran bırakan Brezilyalı yeniden Kayserispor’a dönüyor. Sağ ve sol kanatta oynayabilen, attığı gollerin yanı sıra yaptığı asistlerle de takıma büyük katkı sağlayan Pero’nun yeniden dönme ihtimali, taraftara büyük heyecan ve mutluluk yaşattı.

Yılın transfer bombası patlıyor - Kayserispor taraftarını heyecan bastı

Kayserispor’dan ayrılırken para kazandıran Brezilyalının transfer teklifine sıcak baktığı öğrenildi. temaslar olumlu devam ederken, transferin birkaç gün içinde neticelenmesi bekleniyor. Ryan Mendes’ten sonra sol kanatta harikalar yaşatan Pedro Henrique, şu an Campeonato Gaucho forması giyiyor. 2019-20 futbol sezonunda Süper Lig’de 26 maçta 10 gol atan Pedro, ertesi sezon da 8 gol attı. Sonraki sezon da Sivasspor’a transfer olan Brezilyalı, 7 gol, 3 asist yapma başarısı gösterdi.