Kayserispor diken üstünde!

Süper Lig'de 3 Nisan Çarşamba günü sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Kayserispor'da sakat ve cezalı oyuncular can sıkarken, toplamda 5 futbolcu da sarı kart sınırında bulunuyor. Burak yılmaz futbolcuları uyarırken, Gökhan Sazdağı da cezasını tamamladı. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kayserispor diken üstünde!

Kayserispor’da, Kasımpaşa maçı öncesi sakat ve cezalılar can sıkarken, 5 oyuncu da sınırda bulunuyor.

36 puanla 13. sırada yer alan Sarı-Kırmızılı takımda Majid Hosseini’nin sakatlığını bulunuyor. Kaleci Bilal Bayazit ile defans oyuncusu Arif Kocaman da kart cezalısı. Bu oyuncular, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Bunların yanı sıra sarı kart sınırında bulunan 5 oyuncunun da olması moral bozdu. Ramazan Civelek, Miguel Cardoso, Eray Özbek, Hasan Ali Kaldırım ve Mehdi Bourabia, sarı kart sınırında bulunuyor. Bu 5 oyuncu için teknik direktör Burak Yılmaz, uyarıda bulundu. Daha dikkatli olmaları konusunda özellikle bu oyuncularla konuşan Yılmaz, ‘Size ihtiyacım var, dikkatli olun’ dedi. Kaleci Bilal Bayazit’in yerine Onurcan Piri görev alacak. Arif Kocaman’ın yerine de Julian Jeanvier forma giyecek.

Kayserispor diken üstünde!

Kaptan Gökhan Sazdağı cezasını tamamladı

Öte yandan Alanyaspor maçında kart cezalısı olduğundan dolayı forma giyemeyen kaptan Gökhan Sazdağı dönüyor. Tecrübeli futbolcu, Kasımpaşa maçında sahadaki yerini alacak. Kayserispor, 1 Nisan Pazartesi günü yapacağı antrenmanla Kasımpaşa hazırlıklarını sürdürecek.

Hakem Ömer Faruk Turtay’ın düdük çalacağı karşılaşma 3 Nisan Çarşamba günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda saat 20:30’da başlayacak.

Kayserispor diken üstünde!