Kayserispor-Kasımpaşa maçında bir ilk daha yaşanacak

Kayserispor ile Kasımpaşa arasında 3 Nisan akşamı saat 20:30'da başlayacak olan karşılaşmada bir ilk yaşanacak. Karşılaşmada genç hakem Ömer Faruk Turtay, ilk kez Kayserispor maçında görev yapacak. 2024 yılında genç hakemlerin Kayserispor maçında görev yapması dikkatlerden kaçmadı. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kayserispor-Kasımpaşa maçında bir ilk daha yaşanacak

Kayserispor ile Kasımpaşa arasında oynanacak olan zorlu doksan dakikada bir ilk daha yaşanacak.

Karşılaşmada düdük çalacak olan Süper Lig’in genç hakemi Ömer Faruk Turtay, ilk kez Kayserispor maçında görev yapacak. Ankaragücü-Kasımpaşa maçında ilk deneyimini yaşayan genç hakem, İstanbulspor-Samsunspor karşılaşmasını da yönetti. Turtay, Hatayspor-Karagümrük karşılaşmasında da düdük çaldı. Şu ana kadar 3 Süper Lig maçında görev alan hakem Ömer Faruk Turtay, böylelikle 4’üncü maçına çıkacak. Turtay’ın yardımcılıklarını da Furkan Ürün (1. Yardımcı Hakem) Özcan Sultanoğlu (2. Yardımcı Hakem) ve Batuhan Kolak da (Dördüncü Hakem) olarak görev yapacak.

Kayserispor-Kasımpaşa maçında bir ilk daha yaşanacak

Kayserispor’un 2024 yılında Süper Lig’e yeni yükselen genç hakemlerin maçlarında görev yapması dikkatlerden kaçmadı. Kayserispor ile Kasımpaşa arasında oynanacak olan final niteliğindeki karşılaşma 3 Nisan Çarşamba günü saat 20:30’da RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda başlayacak.