Bu işin şakası yok

Kayserispor'un Haitili golcüsü Duckens Nazon, Kasımpaşa maçında gol sözü vererek, taraftarları desteğe davet etti. Devre arasında CSKA-Sofia'dan büyük umutlarla transfer ettiği Nazon'dan patlama bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Bu işin şakası yok

Kayserispor’un devre arasında CSKA-Sofia’dan büyük umutlarla transfer ettiği Duckens Nazon’dan patlama bekleniyor.

Başakşehir ve Ankaragücü maçları dışında fileleri havalandıramayan Haitili, hırs küpü. Milli arayı çok iyi değerlendiren tecrübeli golcü, uyum sürecini aştığını ve atacağı seri gollerle takıma katkıda bulunacağının sözünü verdi. Güçlü fiziği ve uzaktan attığı gollerle dikkat çeken Nazon, Kasımpaşa maçında taraftar desteğine vurgu yaparak, Çarşamba günü tribünde 12. adamı görmek istediklerini söyledi. Çok kritik bir maça çıkacaklarının bilinciyle dikkatli olup, sahadan 3 puanla ayrılarak, düşme hattından uzaklaşmak istediklerini kaydeden Nazon, ‘Bizim adımıza final niteliğinde bir maç olacak. Bu işin şakası yok. Taraftar desteğiyle galip gelerek, 3 haftalık kötü gidişe dur deyip, yeniden çıkışa geçeceğiz. Alacağımız 3 puanı da taraftarımıza hediye etmek istiyoruz’ ifadelerini kullandı.

Nazon, 6 Süper lig maçında 2 gol atarken, 1 de asist yaptı. 485 dakika ter döken Hailiti, Efbet Liga’da bu sezon 18 maçta 7 gol, 3 asistlik bir performans sergilemişti. Nazon'un, çok kaliteli bir ayağa sahip olduğu, fakat maç eksiği ve yeterli oranda pas alamadığı da 6 haftalık süreçte gözlerden kaçmadı.