Kayserispor'a tezgah mı kuruldu?

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Kayserispor-Konyaspor maçındaki kırmızı kart kararını sert bir bir eleştirdi. Çakar, hakem kararlarını ve VAR uygulamalarını topa tutarken, Halil Umut Meler ve Serkan Tokat hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'a tezgah mı kuruldu?

Kayserispor, geçtiğimiz hafta sahasında Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Bu sonuçla kümede kalmayı başaran Sarı-Kırmızılı takım, 1 puana sevinemedi. Maçta yaşanan hakem hataları taraftarı çileden çıkardı. Maçın üstünden 3 gnü geçmesine rağmen, yankıları hala devam ediyor. Özellikle Kayserispor oyuncusu Duckens Nazon’a VAR tarafından verilen kırmızı kart kararı, Türkiye futbol gündeminde sıcaklığını koruyor.

Beyaz TV’de futbol yorumlarıyla dikkat çeken eski hakem Ahmet Çakar, bu kırmızı kart kararını sert bir şekilde eleştirerek, “Böyle kırmızı kart mı olur?” dedi ve olayın farklı bir boyuta taşıdı. Çakar, Kayserispor’un aleyhine durup duruken uyduruk bir penaltı verildiğini söyleyen Çakar, VAR hakemi Serkan Tokat’ı hedef aldı.

Kayserispor'a tezgah mı kuruldu?

Çakar: Durup dururken, masum bir Kayserili oyuncuyu atıyorlar

'Serkan Tokat'a zerre kadar güvenmiyorum' diyen Çakar, '“Bu tezgah nasıl kuruldu? Serkan Tokat, denen bir VAR hakemi, Konyaspor’un bu sezon en az 8 puanını kurtardı. Karagümrük maçında penaltı verdirdi, Kayseri’de adam attırdı. Kayseri Başkanı aşağı indi, az kalsın Ankaragücü Başkanı olayı yaşanabilirdi. Türk futbolunu yönetenlerden, MHK’den, Halil Umut Meler dahil, Türk hakemlerinden iğreniyorum, güvenmiyorum. Öyle operasyonel maçlar ki, Gaziantep-Hatay maçı bir penaltı uyduruyorlar, bir Kayseri-Konya maçı. Durup dururken, masum bir Kayserili oyuncuyu atıyorlar. Halil Umut Meler bu işin başında, ama Serkan Tokat’a zerre kadar güvenmiyorum. Konyaspor’un VAR hakemidir, kimse bir şey anlatmasın' diye açıklamalarda bulundu.

Kayserispor'a tezgah mı kuruldu?

Ali Çamlı: Akıllarını başlarına alacaklar

Maç bitiminde Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Ahmet Çakar'ın açıklamalarına benzer söylemlerde bulunarak, Halil Umut Meler ve VAR hakemi Serkan Tokat'ı hedef almıştı. Çamlı, “Hakemler kendilerine çekidüzen verecek, akıllarını başlarına alacaklar. Bir şehrin kaderiyle oynayacak düdükler çalınmasın” diye konuşmuştu.