Ali Çamlı'nın alması muhtemel cezalar dudak uçuklattı!

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Konyaspor maçında yaşanan saha olayları ve basın açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Çamlı, 1 ile 6 ay arasında men cezası ve 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasında para cezası ile karşı karşıya. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Ali Çamlı'nın alması muhtemel cezalar dudak uçuklattı!

Kayserispor’un, Konyaspor ile oynadığı maçta yaşanan olaylar ve sonrasında basına verilen açıklamalar nedeniyle Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, PFDK'ya sevk edildi.

TFF tarafından yapılan açıklamada, "Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca, sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca ve müsabaka sonrası basın mensuplarına yapmış olduğu beyanlarında yer alan hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca 21 Mayıs 2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmiştir" denildi.

Ali Çamlı'nın alması muhtemel cezalar dudak uçuklattı!

Ali Çamlı'yı zorlu günler geliyor

Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi, "Hakkında müsabakadan men cezası veya hak mahrumiyeti cezası ya da idari tedbir kararı olduğu halde bu kararlara uymayan sporcu ve kulüp görevlilerine bir aydan altı aya kadar müsabakadan men cezası verilir" hükmünü içeriyor. Bu nedenle Ali Çamlı’nın 1 ila 6 ay arasında resmi müsabakalardan men cezası alması bekleniyor. Ayrıca, Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca sevk edilmesiyle, Başkan Ali Çamlı’ya 400 Bin TL ila 800 Bin TL arasında para cezası verilmesi de gündemde. Ali Çamlı’nın maç bitiminde yaptığı açıklamalar, başını epeyce ağrıtacak gibi görünüyor. PFDK tarafından verilecek cezalar, 23 Mayıs Perşembe günü açıklamayacak. Disiplin Kurulu'nun kararı sporseverler tarafırdan merakla bekleniyor.