Kayserispor'dan ayrılıyor mu?

Duckens Nazon, Kayserispor'dan ayrılıyor mu? Süper Lig'in yeni takımlarından Göztepe, Haitili futbolcuya talip olduğu ileri sürüldü. Sarı-Kırmızılı takımda Başkan Ali Çamlı, transfer politikasında nasıl bir yol izleyecek? Transfer yasağı ne durumda? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'dan ayrılıyor mu?

Kayserispor'da büyük umutlarla transfer edilen ve hayal kırıklığı yaşatan Duckens Nazon, Kayseri'ye veda edebilir.

Süper Lİg'de geçtiğimiz hafta sonu Konyaspor ile berabere kalarak puanını 42 yapan ve kümede kalmayı başaran Sarı-KIrmızılı takıma, devre arasında CSKA Sofia'dan transfer edilen Haitili futbolcu Duckens Nazon'a teklif var. Kayserispor, bu teklifi nasıl değerlendirecek? Nazon ile yollar ayrılacak mı?. Büyük umutlarla transfer edilen Nazon, sarı-kırmızılı takımda beklenen performansı gösteremedi. Şu ana kadar sadece 2 gol atan Nazon, son Konyaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşerek, sezonu kapattı.

Kayserispor'dan ayrılıyor mu?

Göztepe'den transfer teklifi iddiası

Süper Lig’in yeni takımlarından Göztepe, Duckens Nazon'a talip olduğu ileri sürüldü. Kayserispor’a geldiği ilk gün Başkan Ali Çamlı’ya, "Başkanım, iyi bir teklif gelirse gidebilir miyim, kolaylık sağlar mısınız?" diye sorarak izin isteyen Nazon, sarı-kırmızılı forma ile 13 maça çıktı. Başakşehir ve Ankaragücü maçlarında gol atan Haitili futbolcu, Hatayspor maçında ise bir asist yaptı. Mame Thiam’ın boşluğunu doldurmak için transfer edilen Nazon, beklenen performansı gösteremedi.Göztepe'nin bu oyuncuda ısrarcı olacağı, önümüzdeki hafta resmi teklife hazırlandığı iddia edildi.

Kayserispor'dan ayrılıyor mu?

FIFA Yasağı ve Transfer Durumu

Kayserispor, FIFA'dan gelen 2 dönem transfer yasağı nedeniyle hiçbir futbolcuyu göndermeme kararı aldı. Ancak, yasağın kalkması durumunda Duckens Nazon'un transfer teklifleri değerlendirileceği öğrenildi. Başkan Ali Çamlı'nın bu tekliflere nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor. Yasağın kalkması durumunda ise, Duckens Nazon ile yolların ayrılması bekleniyor. 

Kayserispor'dan ayrılıyor mu?