Kayserililere müjde – O borçlara af geliyor!

Birikmiş borcu olanlara müjdeli haber geldi. O borçların tamamına af geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayserililere müjde – O borçlara af geliyor!

Birikmiş borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünen Kayserililer her fırsatta af konusunu gündeme getiriyordu. Şimdi ise müjdeli haber geldi. Kimlerin Genel Sağlık Sigortası (GSS) affından yararlanabileceği belirlendi. İşte detaylar...

Kayserililere müjde – O borçlara af geliyor!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM), yeniden çalışmalara başlaması üzerine af konusu yeniden gündeme gelmiş yeni bir düzenleme için düğmeye basılmıştı.

Hazırlanan yeni teklifle borcu olan milyonlarca vatandaş bayram edecek. TBMM'ye sunulan Bazı Kanun ve Kanun Hükmündeki Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile GSS prim borcu bulunanlar aftan yararlanacak, ödenmemiş GSS primleri, gecikme cezası ve gecikme zammı gibi tüm alacaklardan vazgeçilmiş olacak.

Düzenlemenin kabul edilerek Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından, şu anda borçlu durumda olan milyonlarca vatandaşın önümüzdeki aydan itibaren GSS prim borçlarının silinmesi bekleniyor.