Kayseri'den ayrılan dikiş tutmuyor

Kayserispor'dan İstanbul'a transfer olan futbolcu dikiş tutmuyor. Sarı-Kırmızılı takımdan Beşiktaş'a giden Onur Bulut, performansıyla tepki çekerken, Mustafa Pektemek de Eyüpspor'dan ayrıldı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayseri'den ayrılan dikiş tutmuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’dan ayrılan tutunamıyor.

Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılan Onur Bulut ve Mustafa Pektemek, İstanbul’da büyük hayal kırıklığına uğradı. Kayserispor’dan A Milli takıma yükselen ve ardından da depremin 3. gününde Beşiktaş’a giden Onur Bulut, Beşiktaş’ta istenmeyen ilan edilen tecrübeli futbolcunun bugün Kayserispor karşısında oynayıp oynamayacağı belli değil. Devre arasında takımdan ayrılması gündemde olan fakat gitmeyen Onur Bulut, problemli bir şekilde Kayseri’den ayrılmıştı.

Mustafa Pektemek sadece 2 gol atabildi

Diğer yandan Mustafa Pektemek de Onur Bulut gibi İstanbul macerasında dikiş tutmadı. Pektemek, Eyüpspor’dan da ayrıldı. Eyüpspor’dan yapılan açıklamada, ‘Formamızı giydiği süre boyunca Eyüpspor'a kattıkları için Mustafa Pektemek'e teşekkür eder, kariyerinin devamında başarılar dileriz!’ denildi. Pektemek, ilk yarı itibariyle çıktığı 17 maçta 2 gol atabildi. Alanyaspor’dan Kayserispor’a gelen Pektemek, Kayseri’de de beklentilere yanıt veremeyerek hayal kırıklığı yaşatmıştı.