Ersin Düzen'in verdiği yanıta Kayserispor taraftarı ateş püskürdü

Gazeteci Ersin Düzen'in Kayserispor - Beşiktaş maçı sonrası yaptığı yorumlar büyük tartışmaya neden oldu. Kayserispor taraftarının tepkisiyle karşılaşan Düzen, sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Ersin'in yanıtı sonrasında tepkiler daha da arttı. Ersin Düzen, ne demişti? Düzen'in yanıtı ne oldu? Kayserispor taraftarı Düzen'e nasıl tepki gösterdi. Detaylar Kayseri Haberinde...

Ersin Düzen'in verdiği yanıta Kayserispor taraftarı ateş püskürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, 25. Hafta mücadelesinde sahasında Beşiktaş'a karşı mükemmel bir oyun ortaya koydu. Adeta rakibine karşı tek kale maç oynayan Sarı-Kırmızılı takım, galibiyeti kaçıran taraf oldu. 

Gazeteci Ersin Düzen, Kayserispor’un elinden kaçırdığı Beşiktaş maçı sonrasında yaptığı canlı yayında öyle bir söz söyledi ki, Kayserispor taraftarı büyük tepki gösterdi. Düzen, ‘Bugün ayın 12’si, 12 Şubat. 2 gün sonra keşke aslında Beşiktaş, Kayseri deplasmanında kazanarak sevgililer günü için taraftarına çok güzel bir hediye etseydi. Güzel bir hediye olurdu, çünkü; 2 deplasmandır buradan aynı zamanda  mahrum olan bir Beşiktaş taraftarı var.’ yorumunda bulundu.

Kapalı Kale Taraftarı da Beşiktaş lehine yapılan bu yorum sonrasında, Ersin Düzen’e, ‘Kirli ve yandaş medya ‘Düzen’inin kalemşör çocuğu ‘Ersin’ sana öncelikle şerefli gazetecilik mesleğinin altın iki kuralı olan ‘objektiflik ve etik olma’ değerlerini hatırlatarak başlamak isteriz. Yıllardır yayıncı kuruluş dahil, devlet kanallarında bile ‘üç büyütülmüş’ takım lobisine oynamayı alışkanlık haline getirmeniz, sizlerin Anadolu takım  taraftarlarını bu kirli ‘Düzen’ içinde ötekileştirmeniz artık sabır bardaklarını taşırmıştır! Sana tekraren gazetecilik kimliğini ve unuttuğun meslek etik değerlerini hatırlatıyor, derhal ‘Büyük Kayserispor Camiası ve Taraftarlarından" özür dilemeye çağırıyoruz’ diye sert bir tepki gösterdi.

Düzen de, program içinde sevgililer günü kısmını gözardı ederek, videolu bir yanıt gönderdi. Düzen, 'Sosyal medyada kimseyle polemiğe girmedim, girmem, tartışmam ama, böylesine ‘saygısızca’ bir üslupla şahsımın hedef gösterilmesine de izin vermem! Aşağıdaki videoyu izledikten sonra ben özür beklemiyorum, ancak yayını izlemeden, böyle saygısızca bir mesajla hesabınızı kirlettiğiniz için takipçilerinizden özür dilemeniz yerinde olur! Ersin Düzen.’ diye cevap verdi. 

Ersin Düzen'in verdiği bu yanıt sonrasında tepkiler daha da arttı.