Kayseri'de iş arayanlar dikkat! Binlerce personel alımı müjdelendi

Kayseri'de iş arayanlar dikkat! Geçtiğimiz günlerde kamu kurumlarına personel alımı ilanı yayınlanmıştı. Şimdi de yeni müjde geldi! 2024 yılı içinde binlerce kişiye istihdam sağlanacak. Hangi kamu kurumları personel alacak? Kamu kurumlarına kaç bin kişi alınacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberinde…

Kayseri'de iş arayanlar dikkat! Binlerce personel alımı müjdelendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kamu kurumlarına personel alımı 2024 yılı itibariyle devam ediyor. Bakanlıktan yeniden müjde verildi! O bakanlığa 27 bin personel alımı yapılacak. İşte detaylar;

Kamu kurumlarında 27 bin kişilik kadro yeri açıldı ve bu kadro ile ilgili başvuru takvimi açıklandı. Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adayların başvuru tarihleri belli oldu.

Resmi Gazete’de yayımlanan duyuruya göre bu bakanlıklar tarafından alım yapılacak;

Sağlık Bakanlığı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Hazine ve Maliye Bakanlığı

Dışişleri Bakanlığı

Kültür ve Turizm Bakanlığı

İçişleri Bakanlığı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı

TSE ve SEDKK bulunduğu 9 kamu kurumuna toplam 37 bin 846 personel alımının yapılacağı bildirildi.

Listenin başında yaklaşık 36 bin kişilik memur alımı yapacak Sağlık Bakanlığı yer alıyor. Devamında ise Maliye Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı yer alıyor.

Başvuru yapacak memur adayları, başvurularını belirtilen süre içerisinde ilgili kurumun resmi internet sitesi veya e-devlet sisteminden gerçekleştirebilir. Bu fırsatı kaçırmamak için adayların son başvuru tarihlerini takip etmesi gerekiyor.