Kenan Sofuoğlu ve oğlu Erciyes'te şov yaptı!

Türkiye'de ilk kez Kayseri'de düzenlenen Dünya Snowcross Şampiyonası'nı izlemeye gelen Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu ile 4 yaşındaki oğlu Zayn Erciyes'te şov yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kenan Sofuoğlu ve oğlu Erciyes'te şov yaptı!

Dünyanın en iyileri Türkiye’de ilk defa Erciyes Dağı’nda yapılan muhteşem Kar Motosikleti Dünya Kupası için Kayseri’ye geldi. Bu kapsamda Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu ile 4 yaşındaki oğlu Zayn adeta şov yaptı. 

Burada açıklamada bulunan Sofuoğlu, ‘Kayseri, Türkiye’nin en güzel şehirleri arasındadır. Dünya Şampiyonası’nı buraya almak için birçok kriterleri geçmek gerekiyor. Kayseri Büyükşehir, bu kriterleri tam anlamıyla yaptı’ dedi.

Erciyes Kayak Merkezi’nin tadını doyasıya çıkaran baba oğul, yaptıkları kayak şov ile izleyenleri büyüledi. 

Kayak pistlerini ve otel hizmetlerini çok beğendiğini söyleyen Sofuoğlu, ‘Açıkçası gittiğim yurt dışındaki otel hizmetlerine ve kayak pistlerine baktığımız zaman artık Avrupa’ya gitmeye gerek yokmuş dedirttiren bir altyapı yapılmış burada, gerçekten çok güzel’ ifadelerini kullandı.

Kenan Sofuoğlu ve oğlu Erciyes'te şov yaptı!