Kayseri'de 400 bin liralık destek başvuruları başladı!

Kayseri'de 2024 yılı 2. Dönem engelli ve eski hükümlü hibe desteği başvuruları başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de 400 bin liralık destek başvuruları başladı!

Engelli ve eski hükümlü çalıştırmayan işverenlerden veya işveren vekillerinden tahsil edilen idari para cezalarının kullanımı hakkında karar vermeye yetkili Komisyon’a sunulmak üzere Kayseri’de 2024 yılı 2. Dönem engelli ve eski hükümlü hibe desteği başvuruları başladı.

İşkur bu kapsamda projesi kabul edilen Engelli kişilere 400 bin liraya kadar, eski hükümlü kişilere ise 300 bin liraya kadar fatura/belge karşılığında hibe desteği verileceğini duyurdu. 

Engelli kendi işini kurma proje başvuruları 07 Haziran 2024 tarihi saat 23:59’a kadar sadece e-devlet üzerinden alınacağı, posta, kargo vb. başvuruların kabul edilmeyeceği bildirildi.

Eski Hükümlü başvuruları Kayseri Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne 07 Haziran 2024 mesai bitimine kadar şahsen yapılacak.

Diğer proje başvurular ise istenilen belgelerle birlikte İŞKUR İl Müdürlüğüne şahsen veya posta ile 07 Haziran 2024 mesai bitimine kadar yapılabilecek.