Toplamda 663 Personel Alımı Yapılacak – 3 Kurum İlana Çıktı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı ve TÜBİTAK toplamda 663 personel alımı için ilan yayımladı. İlanların detayları Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Toplamda 663 Personel Alımı Yapılacak – 3 Kurum İlana Çıktı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı ve TÜBİTAK, toplamda 663 personel alımı için ilana çıktı. İlanların detayları ve başvurulacak kişiden beklenen şartlar vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Yayımlanan ilana göre TÜBİTAK, 236 personel alımı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 45 sözleşmeli personel alımı ve Göç İdaresi Başkanlığı 382 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı.

TÜBİTAK Başvuru Detayları

TÜBİTAK bünyesinde görev yapmak üzere proje personeli (Araştırmacı – Teknik ve Destek Personeli) istihdam edilecektir. Yayımlanan ilanda araştırmacı ve teknik personel alımı için, görev yapılacak şehirler Gebze ve Ankara olarak belirlendi. Yabancı dil şartı aranılan ilanda araştırmacılar için yaş aralığı aranmazken, destek personeli için yaş aralığı şartı bulunuyor. İlan detaylarında genellikle Mühendislik bölümünden personel alımı yapılacağı belirtildi.

Toplamda 663 Personel Alımı Yapılacak – 3 Kurum İlana Çıktı!

TÜBİTAK İlanı için son başvuru tarihi 13 Mayıs 2024 tarihi olarak belirtildi.

TÜBİTAK ilanı detayları için TIKLAYINIZ…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Başvuru Detayları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yayımladığı ilan da 45 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlıkta istihdam edilmek üzere 45 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvuru şartlarında fakültelerin dört yıllık eğitim veren mühendislik fakültelerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak şartı aranıyor.

Toplamda 663 Personel Alımı Yapılacak – 3 Kurum İlana Çıktı!

Başvurular dijital ortamda 24.04.2024 - 10.05.2024 tarihleri arasında saat 23:59' a kadar alınacaktır. Sınava katılmak isteyen adaylar, https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden başvurularını gerçekleştirecektir. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İlanı detayları için TIKLAYINIZ…

Göç İdaresi Başkanlığı Başvuru Detayları

Göç İdaresi Başkanlığı yayımladığı ilanda 382 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilana göre; ‘4857 sayılı İş Kanunu ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Başkanlığımız İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü emrinde istihdam edilmek üzere aşağıdaki tabloda dağılımı gösterilen sürekli işçi kadrolarına Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla personel alımı yapılacaktır’ açıklaması yapıldı.

Toplamda 663 Personel Alımı Yapılacak – 3 Kurum İlana Çıktı!

Başvurular İŞKUR, esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 22/04/2024 - 26/04/2024 tarihleri arasında çevrimiçi olarak yapılacaktır.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ilanın detayları için TIKLAYINIZ….