Kampta yaşayan çocuklara ayakkabı desteği

Cihannüma Derneği Kayseri Şubesi tarafından başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde toplanan botlar, Kilis'teki kamplarda yaşayan çocuklara ulaştı.

Kampta yaşayan çocuklara ayakkabı desteği

Ülkelerindeki iç savaş sebebiyle Türkiye’ye sığınan ve Kilis’teki kamplarda hayatlarını sürdüren Suriye uyruklu çocukların ayakkabı ihtiyacını, Cihannüme Derneği düzenlediği yardım kampanyasıyla karşıladı. Kampanya kapsamında bağışlanan paralarla 4 bin 500 bot alınarak çocuklara gönderildi.

Cihannüma Derneği Başkanı Fevzi Konaç kampanya süreci hakkında şu bilgileri verdi: “Küçük bir afişle önce Cihannüma Derneği dostlarına, sonra yüreği merhamet yüklü tüm kardeşlerimize kısa süre içinde bu çocuklara çizme götürmeyi planladığımızı ilan etmiştik. 4 gün içinde 4500 adet bağış geldi. Cihannümamızın yurt dışında bulunan dostlarından Amerika’dan, Macaristan’dan, Azerbaycan’dan ve tüm teşkilatlarından katkılar aldık. Özellikle sosyal medya üzerinden bizlere ulaşarak, imkanı ölçüsünde bu yardıma omuz veren yüzlerce kardeşimiz oldu. Bir öksüzün ve yetimin, bir mazlumun ayağı ısınsın diye kendi ekmeğinden keserek bize yardım emanet eden bu toprağın insanı, tarihin en şerefli milletidir. Bunu bir kez daha yaşamanın gururunu duyduğumu ifade etmem lazım” şeklinde konuştu.

Kurumsal Haber