İşte Yeni Terminalin Görüntüleri

Kayseri'de Havaalanı Terminal binasının ne zaman açılacağı merak ediliyor. Bugün yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni terminal binasının görüntülerini yayınladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İşte Yeni Terminalin Görüntüleri

Kayseri’de Havaalanı Terminal binasının ne zaman açılacağı merak ediliyor. Bugün yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni terminal binasının görüntülerini yayınladı.

Kayseri’de yeni açılacak olan terminal binasının çalışmaları devam ederken, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı aynı zamanda AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve milletvekilleri yeni terminal binasını yerinde inceledi. Yeni Terminal binasını ziyaret sırasında protokolün açıklamalarının ardından, Hulusi Akar, söz konusu tesisin yakın bir zamanda hizmete gireceğini, hazırlıkların son aşamasına gelindiğini duyurdu. Hem Kayseri’mizin hem de bölgemizin daha modern, daha kullanışlı, daha insan odaklı olması için de yapılması gereken ne varsa hepsini yaptık, yapıyoruz, yapacağız diyen Akar, inşallah önümüzdeki dönemde çok daha önemli, çok daha büyük projelerle halkımıza hizmeti devam ettireceğiz dedi.