Hatırlayan var mı? 35 yıl önce Kayserispor'un kadrosunda kimler vardı?

Kayserispor'un zaman tüneline giderek, geçmişi hatırlamaya devam ediyoruz. Yazı dizisi sporseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Sarı-Kırmızılı takımın 1989-90 futbol sezonunun kadrosu ile karşınızdayız. Bakalım, bu kadrodan hangi isimleri hatırlayabileceğiz? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Hatırlayan var mı? 35 yıl önce Kayserispor'un kadrosunda kimler vardı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’un zaman tüneline giderek, geçmişi yad etmeye devam ediyoruz.

1966’da kurulan ve şu an Süper Lig’de gururla şehri temsil eden Sarı-Kırmızılı kulüpte 1989-90 futbol sezonundaki kadro ile karşınızdayız. Kayserispor, o sezonu 57 puanla 3. Basamakta tamamlamıştı. TFF 2. Ligde mücadele eden Kayserispor’da kaptanlığı Mustafa Uğur yapıyordu. 
Ayaktakiler: Kaptan Mustafa Uğur, Adem Ercan, Kemal Önelke, Halil Yücel, Hajrudin Dino Durbuzovic, Kaleci Sebahattin Öztürk. Oturanlar:  Yavuz Akminar, Halil İbrahim Eren, Güven Durdağ, Mehmet Aşık, Mustafa Avcı. 1989-90 futbol sezonunda takımın kulüp başkanlığını  Yaşar Öz yaparken, teknik direktörlük görevinde ise Feridun Köse ismi bulunuyordu. 
Aradan geçen 35 yıl sonra o kadroda yer alan Mustafa Uğur, teknik direktörlük yapıyor. Şu an boşta olan Uğur’un, gerek Kayserispor, gerekse de Erciyesspor’da büyük emekleri bulunuyor. Kayserispor’un mazisinde yer alan başka bir kadro fotoğrafıyla yazı dizisini sürdüreceğiz. Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberini takip etmeye devam edin.