Vali Günaydın, 15 Temmuz şehitlerinin kabirlerini ziyaret etti

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve eşi Aysel Günaydın, 15 Temmuz 2016 'da gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında şehit edilen Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit ve Kübra Doğanay'ın kabirlerini ziyaret etti.

Vali Günaydın, 15 Temmuz şehitlerinin kabirlerini ziyaret etti

Vali Şehmus Günaydın ve eşi Aysel Günaydın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında  ilk olarak Bünyan ilçesinde bulunan 15 Temmuz şehidi Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit’in ailesini ziyaret etti. Vali Günaydın ziyaret sırasında, "Şehidimizin kahramanlığını, sizlerin fedakarlığını aziz milletimiz asla unutmayacaktır” dedi. Şehit Yiğit’in kabrini de ziyaret eden Vali Günaydın, dua ederek mezara karanfil bıraktı.

Daha sonra Yeşilhisar İlçesinde bulunan Şehit Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay’ın ailesini ziyaret eden Vali Günaydın ve eşi Aysel Günaydın,  şehidin ailesiyle bir süre sohbet ederek, "Her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olacağız. Şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacağız. Bütün şehitlerimizi rahmetle minnetle yad ediyoruz" dedi. Şehit Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay’ın da kabrini ziyaret eden Vali Günaydın, dua edip karanfil bıraktı.