Plajı olmayan şehrin sporcuları Plaj Voleybolu Türkiye şampiyonu oldu

U-18 Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonasında 22-24 Ağustos tarihleri arasında İstanbul-Şile'de yapıldı. Bu şampiyonaya plajı olmayan Kayseri'den katılan iki sporcu U-18 Türkiye Şampiyonu oldu.

Plajı olmayan şehrin sporcuları Plaj Voleybolu Türkiye şampiyonu oldu

U-18 Plaj voleybolu Türkiye Şampiyonasında Kayseri’den Erdoğan Berke Erci ve Ali Fırat ikilisi şampiyon oldu Türkiye Voleybol federasyonu tarafından düzenlenen U18 plaj voleybolu Türkiye Şampiyonası 22-24 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Şilede düzenlendi. Final maçında Batuhan/Necmi ikilisini 2-0 yenen Erdoğan Berke Erci ve Ali Fırat ikilisi U-18 Plaj voleybolu Türkiye Şampiyonu oldu.
 
Kayseri Voleybol İl Temsilcisi Halil Dicle, “Kayseri adına şampiyonaya katılan Erdoğan Berke Erci ve Ali Fırat ikilisini ve hocaları Şahin Kabul hocayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
 
Kayserili atletler kürsüye ambargo koydu 
 
Türkiye Atletizm Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye’nin en eski atletizm etkinliklerinden olan Cezmi Or Kupası’nın 74’üncüsü İstanbul Olimpiyat Stadı Yan Pisti’nde yapıldı. 
 
74. Cezmi Or Kupası yarışlarında erkeklerde 78, kadınlarda ise 28 olmak üzere toplam 106 sporcu mücadele etti. Yarışlara katılan 1500 metre de yarışan üç Kayserili sporcu ise kürsüyü paylaştı. Kayserili sporculardan Süleyman Bekmezci’nin birinci olduğu 1500 metre yarışlarında Ersin Tekal ikinci, Ahmet Mutlu ise üçüncü oldu.
 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, başarılı atletleri ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 
 
Kayserili bisikletçiler Karabük’ten 5 madalya ile döndü 
 
Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Karabük Yenice Dağ Bisikleti Kupasına Kayserili bisikletçiler damgasını vurdu. 
 
25 Ağustos’ta Karabük’te büyük heyecana sahne olan yarışlarda Kayserili sporcular dereceye girebilmek için pedal çevirdi. Karabük Yenice Mtb Cup yarışlarında yarışan Kayserili sporculardan Yıldız Erkekler A kategorisinde yarışan Furkan Akçam 1., Davut Duman 2. olurken, Yıldız Erkekler B kategorisinde yarışan Mehmet Can Çukur 1. oldu. Genç Bayanlarda İremnur Korkmaz 3. olarak bronz madalyanın sahibi olurken, Yıldız Bayanlarda ise rakiplerine şans tanımayan Funda Taşkın birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu. 
 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Karabük Yenice Mtb Cup yarışlarında 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazanan sporcuları ve antrenörleri Hasan Bayraktar’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. HABER-FOTO: İHA