Kayserispor taraftarına müjde. Maçları tribünden izleme fırsatı !

Hes Kablo Kayserispor'da Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz ile Başkan Berna Gözbaşı'ndan taraftara jest. 580 taraftar çekilişle Göztepespor maçını şifresiz izleyebilecek. Ayrıca sezon sonunda kadar deplasman maçlarında 3'er taraftar takımı tribünden izleyebilecek.

Kayserispor taraftarına müjde. Maçları tribünden izleme fırsatı !

Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, geçen hafta taraftarların maçları izleyebilmesi için, ücretini kendilerinin ödeyeceği tek kullanımlık şifre alacaklarını ve bunun için yayıncı kuruluş ile temasa geçtiklerini açıklamıştı. Olumlu geçen temasın ardından Tokgöz, 200 taraftara tek kullanımlık şifreleri çekilişle vereceğini duyurdu. Tokgöz," Kayserispor sevdanı bir metinle anlat, çekilişle şifreyi kap" diyerek çekilişi twitterdan hesabından başlattı.

Berna Gözbaşı ise bu maç için 380 adet tek kullanımlık şifreyi taraftara hediye edecek.

TAKIMI DEPLASMANDA İZLEME FIRSATI!

Diğer yandan Berna Gözbaşı, taraftarın Kaysersipor'u deplasmanda izleyebilmesi için de bir etkinlik başlattı. Salı günü oynanacak olan Trabzonspor maçı dahil sezon sonuna kadar tüm deplasmanlarda, Mustafa Tokgöz'ün belirleyeceği 3 Kayserisporlu taraftarı konuk edeceklerini açıkladı.

Gözbaşı açıklamasında şu ifadelere yer verdi, "Gelecek hafta Trabzonspor deplasmanı ve lig bitimine kadar tüm deplasmanlarda Basın Sözcümüz Mustafa Tokgöz'ün belirleyeceği Kayserispor'umuzun 3'er taraftarını konuk edeceğiz. Bu arada 380 taraftarımıza da Beinsports şifresi benden"

>Muhammed Kösedağ