Kayseri'de caddeler döner-dürüm doldu

Kayseri'de en işlek caddelerde döner-dürüm ve yemek üzerine açılan lokantalarda adeta patlama yaşadığı gözlenirken, her geçen gün de artış gösterdiği dikkatleri çekiyor.

Kayseri'de caddeler döner-dürüm doldu

Sivas Caddesi, İstasyon Caddesi, Hastane Caddesi, Düvenönü gibi Kayseri’nin merkezindeki en işlek cadde ve mekanlarda, her geçen gün bir yenisi eklenen döner-dürüm şeklindeki yemek lokantaları birbirleri ile yan yana faaliyet gösteriyor.
 
HER KULVARDA REKABET
 
Söz konusu döner-dürüm şeklindeki yemek lokantalarının dip dibe açıldığı Kayseri’de, rekabetin de her kulvarda yaşandığı tüketicilere yansıyor. Döner dürüm lokantaları alanında gerek fiyat, gerek kalite ve gerekse kurumsallık ile hizmet kalitesi anlamında rekabetin gerçekleştiği görülüyor. Hazır yemek piyasasındaki büyük pazar pastasından istifade etmek isteyen girişimcilerin, şehrin en işlek caddelerine özellikle son dönem revaçta olan et dürüm döner lokantaları açtığı dikkatlerden kaçmıyor. Et döner dürüm konusunda girişimcileri son süreçte kurumsal firma ile markaların bayiliğini açmayı tercih ettiği de biliniyor. 
 
VATANDAŞIN İLGİSİ YOĞUN
 
İnsanların yoğun olduğu söz konusu mekanlardaki vatandaşların, yemek ihtiyaçlarını, pratik, ucuz ve damak tadına uygun bir şekilde giderdiği Kayseri’de, yan yana açılmış olan döner dürümcüler de adeta dolup taşıyor. HABER: KAAN AKBAŞ