Gönüllü Kuruluşlardan Anadolu Ortopedik Sakatlar Derneği'ne ziyaret

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Yönetim Kurulu Anadolu Sakatlar Derneği'ni ziyaret ederek genel başkan Efkan Özkartal ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Gönüllü Kuruluşlardan Anadolu Ortopedik Sakatlar Derneği'ne ziyaret

Başkan Ahmet Taş başkanlığındaki Gönüllü Kuruluşlar heyetinin ziyaretinde yönetim kurulu üyeleri İrfan Kaşıkçıoğlu Soner Beşparmak İhsan Baykan ve sekreter  Erol Ünlü de hazır bulundu. ziyarette Gönüllü Kuruluşlar heyetine sıcak bir karşılama da bulunup çay ikramında bulunan Anadolu Sakatlar Derneği Genel Başkanı Efdal Özkartal derneklerinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Derneklerinin genel merkezinin Kayseri olduğunu bildiren Özkartal şu anda Kayseri'de 2000 üyeleri olduğunu, bunların farklı engel gruplarından olduğunu birçok ilde şubelerinin bulunduğunu, bunların da çok sayıda üyesinin  olduğunu dile getirdi. Spor, el sanatları, bilgisayar ve diğer alanlarda engellilere yönelik kurslar düzenlediklerini, toplumun yüzde 10'unu oluşturan engellileri toplumun içinde ve hayata bağlayan insanlar haline getirme çabası içinde olduklarını bildiren Özkartal, bu konuda kamu kurumları, belediyeler ve sivil kurumlardan destek beklediklerini, gönüllü kuruluşların ziyaretinin kendileri için önemli ve anlamlı olduğunu ve müteşekkir olduklarını dile getirdi. Gönüllü kuruluşlar Derneği Başkanı Ahmet Taş,  Anadolu sakatlar Derneği'ni ziyaret etmek tanımak ve faaliyetlerini öğrenmekten memnun kaldıklarını, tebrik ve takdir ettiklerini her zaman onların yanında ve destek olmak istediklerini gösterilen misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiklerini bildirdi.